Ο Φουρθιώτης παραπονέθηκε ότι έπεσε από το κρεβάτι του στο κελί – Σόου στο Δρομοκαΐτειο όπου ζήτησε εμφιαλωμένο νερό

Επιδιώκει να μπει σε ψυχιατρείο

Must Read

Σε… σόου εξελίσσεται η προσωρινή κράτηση του Μένιου Φουρθιώτη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά το αίτημα του για να τρώει γάλα αμυγδάλου και κρουασάν, ο παρουσιαστής και μάνατζερ δήλωσε την Κυριακή πως έπεσε από το κρεβάτι του κελιού και χτύπησε στον αυχένα. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον μετέφεραν στο ιατρείο των φυλακών όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις όπου οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό.

Όμως η τηλε-περσόνα δεν αρκέστηκε σε αυτό. Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και διεκομίσθηκε στο Δρομοκαϊτειο, συνοδευόμενος από τέσσερις αστυνομικούς. Ούτε εκεί οι γιατροί έκριναν πως χρήζει νοσηλείας και αποφάσισαν να επιστρέψει στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού, δίνοντάς του απλά μια συντηρητική αγωγή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Δρομοκαϊτειο, ζήτησε νερό, αλλά δεν δέχθηκε να πει από τον ψύκτη, ζητώντας από νοσηλευτή εμφιαλωμένο μπουκάλι.

Σχολιάζοντας τα… τερτίπια του Μένιου Φουρθιώτη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος δήλωσε: «Την ώρα της αναμονής του, ο κος Φουρθιώτης ζήτησε από τους νοσηλευτές νερό. Ένας νοσηλευτής του έφερε νερό από τον ψύκτη σε πλαστικό ποτηράκι αλλά ο κος Φουρθιώτης απάντησε πως δεν μπορεί να πιεί… τέτοιο νερό και πως πίνει μόνο εμφιαλωμένο. Οι νοσηλευτές που είχαν εύκαιρα εμφιαλωμένα νερά, του έδωσαν ένα μπουκαλάκι. Οι γιατροί τον είδαν τελικά γύρω στις 14.00. Τον εξέτασαν ενδελεχώς και για αρκετή ώρα, αλλά η ομάδα των ειδικών έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος νοσηλείας του και έτσι μετά το τέλος της εξέτασης, ο κος Φουρθιώτης αποχώρησε ξανά με τους αστυνομικούς για τις φυλακές Κορυδαλλού».

Επιδιώκει εισαγωγή σε ψυχιατρείο

Τη μεταφορά του από την φυλακή σε ψυχιατρική κλινική, φαίνεται πως επιδιώκει ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως και άλλοι κρατούμενοι. «Κάποιοι από τους επώνυμους, εκμεταλλευόμενοι τη ψυχική τους κατάσταση, ζητάνε εισαγωγή σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, συχνά ανατρέποντας όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα και σε βάρος των υπόλοιπων ασθενών με τα προνόμια που ζητούν είτε οι ίδιοι, είτε μέσω των δικηγόρων τους» σχολίασε ο κ. Γιαννάκος.

Μάλιστα υπενθύμισε την περίπτωση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. «Έχουμε πολύ τραυματική εμπειρία με την κα Βίκυ Σταμάτη, για την υπόθεση της οποίας όσο νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο, γιατροί και εργαζόμενοι έχουμε οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η κα Σταμάτη επί ένα χρόνο είχε κάνει άνω-κάτω το νοσοκομείο, με τους δικηγόρους της να ζητούν συνεχώς εξτρά προνόμια και κάποια στιγμή δραπέτευσε κιόλας. Ευτυχώς δηλαδή που δεν εισήχθη ο κος Φουρθιώτης» επεσήμανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This