Νέες έρευνες στο θρίλερ της αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη! Αναζητούνται συνεργοί της «κοκκινομάλλας»

Must Read

Την ώρα που όλοι περίμεναν ότι η υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη από την «κοκκινομάλλα» θα έφτανε σύντομα στις δικαστικές αίθουσες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης διατάσσει με βούλευμά του να επανεξεταστούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της 34χρονης και να εντοπιστούν συνεργοί της!

Οι δικαστές του Συμβουλίου, αντί να παραπέμψουν την υπόθεση στο ακροατήριο, αποφάσισαν να επιστρέψουν τη δικογραφία στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ζητώντας να ξεκινήσει άμεσα νέα έρευνα για (τυχόν) εμπλοκή επιπλέον προσώπου ή προσώπων στην υπόθεση. Μάλιστα, ο νέος κύκλος ερευνών θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες καθώς «τρέχει» το 18μηνο της προσωρινής κράτησης. Έπειτα θα ακολουθήσει νέα εισαγγελική πρόταση προς το Δικαστικό Συμβούλιο και έκδοση βουλεύματος ενόψει παραπομπής σε δίκη.

Mαρκέλλα

Από τις αστυνομικές αρχές θα επανεξεταστούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της 34χρονης, μέσω της διαδικασίας άρσης του απορρήτου, και θα επιχειρηθεί μια πιο ουσιαστική ανάλυση των επαφών της και κατά πόσο τα πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε το επίμαχο 48ωρο της απαγωγής συσχετίζονται με την υπόθεση και ενδεχομένως συνδέονται με κάποιο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Ανάλογη έρευνα είχε γίνει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, η οποία διήρκεσε οκτώ μήνες, αλλά δεν οδήγησε σε συγκεκριμένους συσχετισμούς. Αίτημα να γίνει εκ νέου άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορουμένης είχε υποβάλει πρόσφατα και η πλευρά της πολιτικής αγωγής.

Μαρκέλλα

Με βάση τα ευρήματα της κύριας ανάκρισης, η αντιεισαγγελέας πλημμελειοδικών είχε προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η 34χρονη, ως μοναδική κατηγορούμενη, αντιμετωπίζοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως αρπαγή, βιασμό, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κ.ά. Με την ίδια πρόταση, η εισαγγελέας εισηγήθηκε να μην δικαστεί για πορνογραφικό υλικό.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι το Δικαστικό Συμβούλιο παράλληλα με την περαιτέρω ανάκριση διέταξε την παράταση, κατά ένα εξάμηνο, της προσωρινής κράτησης της 34χρονης, η οποία βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This