Πελώνη: «Είμαστε έτοιμοι για το ψηφιακό πιστοποιητικό – Σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι ανακοινώσεις»

Σημείωσε ότι το σχέδιο είναι να ανοίγουν γρήγορα οι ηλικιακές ομάδες

Must Read

Τις λεπτομέρειες που θα αφορούν στο ψηφιακό πιστοποιητικό για τα ταξίδια, λίγο πριν την επίσημη εφαρμογή του την 1η Ιουλίου, αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγες ημέρες η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το ψηφιακό πιστοποιητικό για τα ταξίδια, καθώς είμαστε από τους πρώτους που το προτείναμε», δήλωσε η κ. Πελώνη.

Τόνισε ότι υπάρχει συντονισμός με τις χώρες μέλη της Ε.Ε. σε τεχνικό και νομοθετικό επίπεδο προκείμενου αυτό να είναι δια-λειτουργικό. Ανέφερε ότι το ψηφιακό πιστοποιητικό αποτελεί εργαλείο διευκόλυνσης και ενθάρρυνσης για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.

Τι γίνεται με την πορεία του εμβολιασμού και τα ραντεβού

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι ανάλογα με τα ραντεβού της ομάδας 35-39 ετών οπού σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα με όλα τα εμβόλια, θα ανοίξει στη συνεχεία και η επόμενη ηλικιακή ομάδα. «Ευελπιστούμε εντός Ιουνίου να ανοίξει η πλατφόρμα για όλες τις ηλικιακές ομάδες, και για τους 18 άνω» τόνισε με νόημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This