Ο σφαγέας του 3χρονου παιδιού στη Μεσσηνία σακάτεψε τον Γιάννη Δημητράκη

Ο Αλβανός που έστειλε στο νοσοκομείο τον Δημητράκη είχε κατασφάξει ένα 3χρονο παιδί και τον πατέρα του

Must Read

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν αδίστακτο Αλβανό βαρυποινίτη, που έχει διαπράξει ένα από τα πλέον φρικτά διπλά φονικά στα εγκληματολογικά χρονικά, έπεσε μέσα στις Φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται, ο γνωστός αντιεξουσιαστής Γιάννης Δημητράκης, ο οποίος εκτίει ποινή για τη συμμετοχή του στην ομάδα των «ληστών με τα μαύρα».

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο Γιάννης Δημητράκης βρισκόταν στο προαύλιο κι έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλους συγκρατουμένους του, όταν δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίθεση από τον 38χρονο Αλβανό (αριστερά), ο οποίος τον χτύπησε με μανία στο κεφάλι και το πρόσωπο, ώσπου τον άφησε αναίσθητο. Ο 43χρονος αντιεξουσιαστής μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου, αν και αρχικά οι γιατροί εκτίμησαν ότι έπρεπε να εισαχθεί σε ΜΕΘ, τελικά εκείνος διέφυγε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο-κελί στον πρώτο όροφο.

Το προσωπικό των φυλακών ενημέρωσε την Αστυνομία για την επίθεση και ο 38χρονος Αλβανός οδηγήθηκε την επόμενη μέρα στα Δικαστήρια Λαμίας, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την άγρια επίθεση. Στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, όπου εκτίει ποινή για ανθρωποκτονία και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Έσφαξε πατέρα και παιδί

Το άγριο διπλό έγκλημα του βαρυποινίτη είχε σοκάρει το πανελλήνιο στις 29 Νοεμβρίου 2011, όταν είχε κατασφάξει κοντά στην Πιπερίτσα Καλαμάτας τον 35χρονο Φιλίπ Μεσάι και τον μόλις 3 ετών γιο του Κέρι! Ο Αλβανός είχε αναλάβει να εκτελέσει το διπλό φονικό έπειτα από «παραγγελία» που του είχαν δώσει μέλη του υπόκοσμου της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι εκβίαζαν καταστηματάρχες και διακινούσαν ναρκωτικά στην Καλαμάτα.

Ο Γιάννης Δημητράκης εκτίει ποινή για τη ληστεία στη χρηματαποστολή του ΑΧΕΠΑ τον Ιούνιο του 2019. Παλιότερα είχε καταδικαστεί ως ένας από τους «ληστές με τα μαύρα», οι οποίοι είχαν διαπράξει επτά ληστείες τραπεζών στην Αθήνα από τον Νοέμβριο του 2002 έως τον Ιανουάριο του 2006, με συνολική λεία που έφτανε τα 700.000 ευρώ. Είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2006, λίγο μετά τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς στην οδό Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This