Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κερατέα

Εκκενώθηκαν προληπτικά σπίτια στον οικισμό Ρουμουντί

Must Read

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της Κερατέας. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και εθελοντές.

Η φωτιά μαίνεται κοντά κοντά στο Βρωμοπούσι και έκαψε δάσος χωρίς να απειλήσει σοβαρά κατοικημένη περιοχή.

Ωστόσο οι αρμόδιες αρχές είναι σε επιφυλακή και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr εκκενώθκαν προληπτικά σπίτια.

«Η φωτιά ξεκίνησε από μια πευκόφυτη περιοχή κοντά σε σπίτια. Είναι ανάμεσα σε Κερατέα και Λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο. Αρχικά φάνηκαν δύσκολα τα πράγματα γιατί έχουμε ένα ελαφρύ αεράκι το σημείο είναι στενό, δεν υπάρχουν δρόμοι και τα σπίτια λίγα. Έχουν έρθει αρκετά οχήματα της Πυροσβεστικής, συνδράμουμε και εμείς με τις υδροφόρες και εδώ και λίγη ώρα έχουν έρθει και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και κάνουν ρίψεις. Πιστεύω πως θα πάει καλά η όλη εξέλιξη. Δόθηκε προληπτική εκκένωση του οικισμού Ρουμουντί. Στείλαμε ένα λεωφορείο να παραλάβει τους κατοίκους αλλά μόνο δυο γυναίκες απομακρύναμε. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε εκκένωση σε όλο τον οικισμό», , είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This