Ψυχολόγος της Καρολάιν: «Για αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω, ο Μπάμπης βιώνει ένα μαρτύριο»

«Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή» είπε η ψυχολόγος

Must Read

Ένα μαρτύριο βιώνει ο άνδρας της 20χρονης Καρολάιν τις τελευταίες 20 ημέρες, μετά από την τραγωδία που σημειώθηκε στην μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με την ψυχολόγο της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η Ε. Μυλωνοπούλου βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα ευτυχισμένο και πραγματικά δεμένο ζευγάρι. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η Καρολάιν δεν πήγαινε στις συνεδρίες ποτέ μόνη της, αλλά πάντα μαζί με τον 32χρονο πιλότο.

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Ερχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε καθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κανει χαρούμενη. Ηταν ενα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20» είπε η ψυχολόγος.

Σε ό,τι αφορά στις συνεδρίες τους, η κ. Μυλωνοπούλου εξήγησε πως η Καρολάιν ήθελε συμβουλές, γιατί διακατεχόταν από άγχος, χωρίς όμως να κρύβει φόβο μέσα της. «Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Παντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε» είπε.

«Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της»

Η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, έκανε λόγο για ένα ευτυχισμένο κορίτσι, ένα πολυτάλαντο παιδί. «Ήταν η χαρά της ζωής. Λάτρευε τον συζυγό της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός» σημείωσε η κ. Μυλωνοπούλου.

Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».

«Η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας»

Μάλιστα, η κ. Μυλωνοπούλου τόνισε πως οι ψυχολόγοι βλέπουν πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνουν τι είναι ψεύτικο ή αληθινό. «Η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας. Δεν είχε κανένα θέμα στις σχέσεις με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι στην κοινωνία μας δικάζουν και ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης. Τα σόσιαλ μίντια γίνονται όπλα στα χέρια ανθρώπων με νοσηρή ψυχοσύνθεση που διαπομπεύουν ανθρώπους. Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί έχει να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς τον διασυρμό στα σόσιαλ μίντια, δεν τον αφήνουν να πενθήσει. Έχει το τραύμα που έχει βιώσει. Μου έχει μιλήσει δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, είναι στοιχεία που έχει η αστυνομία. Μου έχει περιγράψει τι έγινε. Δεν θα ήθελα να πω άλλα» εξήγησε.

Τέλος, αναφερόμενη στο βράδυ της φρικτής δολοφονίας, η ψυχολόγος εκτίμησε: «Η Καρολάιν έβλεπε να απειλείται το μωρό της, σαφώς και θα φώναξε. Έψαχναν χρήματα και ρώταγαν τον Μπάμπη “Πού είναι τα χρήματα ρε;”. Οι άνθρωποι κοιμόντουσαν με το παιδάκι τους και όλα έγιναν αιφνιδιαστικά. Πρέπει να τους παρακολουθούσαν και κάτι να ήξεραν. Κατά τη γνωμη μου δεν μπήκαν τυχαία μέσα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This