Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Νέο «σαφάρι» ελεγκτών στη Μύκονο! Επεισοδιακό «λουκέτο» σε πριβέ κλαμπ

Φορολογικές παραβάσεις στη Μύκονο τόσο σε πριβέ κλαμπ όσο και σε άλλα γνωστά μπαρ του νησιού διαπίστωσαν τα κλιμάκια των ελεγκτών τα οποία επέβαλαν ποινές αναστολής της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, στο πριβέ κλαμπ της Μυκόνου, το προσωπικό ασφαλείας του μαγαζιού εμπόδισε τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ να επιδώσουν εγγράφως την απόφαση για τετραήμερο λουκέτο, με αποτέλεσμα να υπάρξει απευθείας επικοινωνία το πρωί ανάμεσα στον γενικό γραμματέα της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από τον οποίο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Ποινές και σε άλλα μαγαζιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές του κλιμακίου που μπήκαν στο πριβέ κλαμπ διαπίστωσαν κατά τον έλεγχο ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 750 ευρώ και από τη στιγμή που η επιχείρηση ήταν υπότροπη σε φορολογικές παραβάσεις, δόθηκε εντολή για 4ημερο λουκέτο το οποίο θα εφαρμοστεί από την Δευτέρα.

Οι έλεγχοι συνεχίστηκαν κανονικά και μάλιστα κατά την διάρκειά τους εντοπίστηκαν φορολογικές παραβάσεις και σε άλλα γνωστά μπαρ του νησιού, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για διήμερη αναστολή της λειτουργίας τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ