Ιερέας καταγγέλλει ότι έπαθε εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό του: «Τα παιδιά μου δεν με αφήνουν να κάνω 2η δόση»

Δηλώνει συνεπής όμως ανησυχεί για την ζωή του

Must Read

Ιδιαίτερα προβληματισμένος και τρομαγμένος είναι ένας ιερέας από την Κρήτη ο οποίος υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό μόλις λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Ο Κρητικός ιερέας νοσηλεύτηκε στο ΠΑΓΝΗ απ’όπου πήρε εξιτήριο και πλέον υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες λόγω κινητικών προβλημάτων που του προκλήθηκαν στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Ο ιερέας μίλησε στο Cretalive και δήλωσε φοβισμένος να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ενώ ταυτόχρονα σημείωσε ότι τα παιδιά του ανησυχούν ακόμα και για την ίδια του τη ζωή: «Είμαι ένας άνθρωπος με συνέπεια και συνέχεια όμως δεν σας κρύβω ότι προβληματίζομαι να κάνω τη δεύτερη δόση. Δεν με αφήνουν και τα παιδιά μου που ανησυχούν ακόμα και για τη ζωή μου» δήλωσε παρά το γεγονός ότι οι γιατροί που τον εξέτασαν υποστηρίζουν ότι το εγκεφαλικό που υπέστη δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό του και φέρεται να προήλθε από προβλήματα υγείας. Ο ιερέας είχε παρουσιάζει σάκχαρο, χοληστερίνη και υπέρταση.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, είχε ενημερώσει γραπτώς για τα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε του γιατρούς στο Κέντρο Υγείας που έγινε εμβολιασμός τους. Μετά από 8 μέρες ο ίδιος αισθάνθηκε ξαφνικά το πόδι του να μουδιάζει όπως και και όλη του τη δεξιά πλευρά. Ο ρασοφόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως αναφέρει οι γιατροί του τόνισαν ότι αυτό που τον έσωσε ήταν η αντιπηκτική αγωγή που ακολουθούσε: «Αν δεν έπαιρνα αντιπηκτική αγωγή θα ήμουν ή φυτό ή πεθαμένος».

«Είμαι ένας άνθρωπος με συνέπεια»

Ο ιερέας δηλώνει συνεπής όμως πλέον ανησυχεί για το αν πρέπει να κάνει τη δεύτερη δόση: «Τώρα κάνω ακόμα φυσικοθεραπείες. Ακόμα έχω πρόβλημα σε όλη τη δεξιά πλευρά. Έχω μία μικρή βελτίωση στο πόδι αλλά ακόμα παραμένω εκτός υπηρεσίας. Είμαι ένας άνθρωπος με συνέπεια και συνέχεια. Γι’ αυτό και πήγα να κάνω το εμβόλιο αλλά τώρα με έχει προβληματίσει όλο αυτό. Και για να είμαι ειλικρινής το βλέπω δύσκολο να κάνω τη δεύτερη δόση» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This