ΜΑΤ και παλικάρια (οικοδόμοι)… γίνηκαν μαλλιά κουβάρια έξω από το υπ. Εργασίας!

Χημικά και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στις δύο πλευρές

Must Read

Μέλη σωματείων οικοδόμων που πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εργασίας, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ήρθαν στα χέρια με άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι πραγματοποίησαν επέμβαση στο σημείο, όταν οικοδόμοι επιχείρησαν να ρίξουν τσιμέντο στην είσοδο του υπουργείου

Μέσα σε δευτερόλεπτα ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές,  με μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους αστυνομικούς και στους οικοδόμους, ενώ έπεσαν και τα… παραδοσιακά χημικά.

«Στην απεργία θα νεκρώσουν όλα τα γιαπιά και τα εργοτάξια», διαβεβαιώνουν οι εργαζόμενοι που καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία που έχει προκηρυχθεί. Οι εργαζόμενοι στις Κατασκευές συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, για να στείλουν μήνυμα κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου.

  • Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από το… μαλλιοβράσι:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This