Πέθανε ο ιδρυτής της Express Service Γιάννης Ραπτόπουλος

«Έφυγε» σε ηλικία 78 ετών χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το θάνατό του

Must Read

«Καλό Ταξίδι στον “ΙΔΡΥΤΗ” της ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στην Ελλάδα. Η EXPRESS SERVICE πενθεί», αναφέρει η ανάρτηση της εταιρείας στο facebook για τον θάνατο του 78χρονου Γιάννη Ραπτόπουλου.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Express Service (ιδρύθηκε το 1977) έφυγε από τη ζωή, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το θάνατό του.

Ο επιχειρηματίας το 1997 είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα και από τον χώρο των εκδόσεων, αγοράζοντας τις ιστορικές εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» από το συγκρότημα Βελλίδη, έναντι 1,2 δισ. δραχμών.

Ο Γιάννης Ραπτόπουλος μεγάλωσε στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, σπούδασε στην τεχνική σχολή «Ευκλείδης», ενώ για ένα διάστημα εργάστηκε ως τεχνίτης στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της πόλης (ΟΑΣΘ). Στη συνέχεια άνοιξε συνεργείο αυτοκινήτων και στα μέσα της δεκαετίας του ΄70 ίδρυσε την Express Service, η οποία ήταν η πρώτη εταιρεία που συνδύασε Οδική Βοήθεια και Τεχνικό Έλεγχο στην Ελλάδα κι έφτασε να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους και να αριθμεί 72 σταθμούς εξυπηρέτησης πανελλαδικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This