Έχουμε γίνει ρεζίλι! Γερμανική εφημερίδα έκανε εκτενή αναφορά στην εγκληματικότητα της Μυκόνου!

Στη Μύκονο φτάνουν το επόμενο διάστημα άντρες των μυστικών υπηρεσιών και της αντιτρομοκρατικής!

Must Read

Η πιο βαριά μας βιομηχανία, ο τουρισμός, πλήττεται βαρύτητα όχι μόνο από τον κορωνοϊό αλλά και από την εγκληματικότητα που μαστίζει τα νησιά μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αναφορά της γερμανικής εφημερίδας Stuttgarter Nachrichten, που αναφέρεται στην εγκληματικότητα της Μυκόνου και πως αντιμετωπίζεται!

«Οι Έλληνες καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν διακινητές ναρκωτικών, ληστές και άλλους απατεώνες στα νησιά, με ντρόουνς, κάμερες παρακολούθησης και περιπολίες με μηχανές» γράφει η εφημερίδα της Στουτγάρδης και συνεχίζει αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά: «Στο παρελθόν είχαν γίνει στη Μύκονο πολλές διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες και δωμάτια ξενοδοχείων, που συνήθως δεν διαθέτουν επαρκή φύλαξη. Οι δράστες αφαιρούσαν κοσμήματα, ακριβά ρολόγια και μετρητά. Ειδικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες δραστηριοποιούνται στη Μύκονο τουλάχιστον δέκα οργανωμένες σπείρες εγκληματιών. Το 2019 είχαν καταγραφεί στο νησί σχεδόν 300 διαρρήξεις και πολλές ένοπλες ληστείες. Επιπλέον, επιχειρηματίες καταγγέλλουν εκβιασμούς με το πρόσχημα της παροχής προστασίας».

Στο τέλος αναφέρει τι αλλάζει στο νησί σε σχέση με την πάταξη της εγκληματικότητας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι στη Μύκονο φτάνουν το επόμενο διάστημα άντρες των μυστικών υπηρεσιών και της αντιτρομοκρατικής: «Οι πρώτοι 50 επιπλέον αστυνομικοί έφτασαν ήδη στο νησί, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι τις επόμενες εβδομάδες. Την ομάδα ενισχύουν έμπειροι εγκληματολόγοι, στελέχη των μυστικών υπηρεσιών και ειδικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Νέος αστυνομικός διευθυντής στη Μύκονο ορίζεται ένας δημόσιος λειτουργός, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια, ως επικεφαλής της δίωξης στο Μαρούσι, κατάφερε να διαλευκάνει μία σειρά από σημαντικές υποθέσεις. Η Μύκονος θα είναι μόνο η αρχή. Και στη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Ρόδο και άλλα δημοφιλή τουριστικά νησιά η αστυνομία ενισχύεται με επιπλέον δυνάμεις και σύγχρονο εξοπλισμό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This