ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η αποκάλυψη – βόμβα που είχε κάνει ο Δ. Λυμπερόπουλος λίγο πριν πεθάνει!

Must Read

Στο Κέντρο Αποκατάστασης της λεωφόρου Συγγρού στον 5ο όροφο που νοσηλευόταν από τις αρχές Ιουλίου, όλοι οι νοσηλευτές μιλούσαν για εκείνον. Χτύπησα την πόρτα. Κοιμόταν. Πηγαίνω του πιάνω το χερι. Ανοίγει τα μάτια και με κοιτάζει με εκείνο το σπινθηροβόλο βλέμμα. “Ρε μαλ@κα Νικολιζα, γιατί άργησες. Έπρεπε να έρθεις πιο νωρίς όταν ήμουν καλά στο σπίτι να σου δώσω και άλλες κασσέτες και φωτογραφίες”.

Από τον Νίκο Νικολιζα

Πριν τέσσερα χρόνια μου είχε δώσει μερικές από τις πιο σημαντικές μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις του. “Δεν μου τις έφερες. Καλύτερα γιατί εγώ θα τις είχα πετάξει” μου λέει και με τραβάει και με αγκαλιαζει. Κάθομαι σε μια καρέκλα δίπλα του και αρχίζει να μου μιλάει για τη ζωή του. Σα να περίμενε το τέλος του. ” Άσχημο να φτάνεις σε τέτοια ηλικία. Τι την θέλω τέτοια ζωή. Θα φύγω σύντομα να το ξέρεις”. Τα μάτια μου αρχίζουν να τρέχουν σα βρύση δάκρυα μιας και εκείνος ήταν το πρότυπο μου. “Οικογένεια δεν απέκτησα. Τι την θέλεις την οικογένεια όταν είσαι τόσο γεμάτος στη ζωή σου. Απλά να ζεις καλά. Ξέρεις πόσα σπίτια απέκτησα και έφαγα; Εφτά. Αν έκανα καλά; Τουλάχιστον τα γλεντησα. Και τώρα ζω με μια σύνταξη 760 ευρώ.Ισα που τα φέρνω βόλτα, αλλά δεν με νοιάζει. Θέλω να φύγω χωρίς πόνους”. Γυρίζει απτην άλλη μεριά βουρκωμενος αλλά πάντα με ηρωικό ύφος. Χωρίς να τον ρωτάω σχεδόν τιποτα, ο ίδιος εξομολογουνταν όσα ήθελε. “Όλα τα κειμήλια, όλα τα γραφτά μου, τα πάντα θα πάνε σε καλά χέρια. Υπέγραψα ένα συμβόλαιο τα πάντα να βγουν στη δημοσιότητα μετά θανατον”.

Τον Ρωτάω αν είναι ευχαριστημένος με όσα έζησε. “Πολύ μωρέ. Ήμουν ένα φτωχό παιδί και μπήκα σε όλα τα μεγάλα σπίτια. Αλλά τώρα…μόνος”. Μου ζήτησε να ξαναπάω να μου δώσει μια συνέντευξη που θα βγει μετά θάνατον. “Μόνο σε αυτές τις συνεντεύξεις λέγονται οι μεγάλες αλήθειες” μου λέει κλαίγοντας πέφτοντας στον ώμο μου…

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος στην τελευταία του συνάντηση με δημοσιογράφο από το δωμάτιο του νοσοκομείου έκανε μία τρομερή εξομολόγηση στον ρεπόρτερ του newsbreak.gr Νίκο Νικόλιζα.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Αριστοτέλη Ωνάση και ξένους, που ήθελαν να μάθουν τα μυστικά του Έλληνα Κροίσου, είχε είπε:

«…Με πλησίασε μια μεγάλη εταιρεία γερμανικών συμφερόντων. Μου έδωσαν πολλά χρήματα και υπέγραψα με σκοπό να τους πω τα αληθινά μυστικά για τον Ωνάση. Όχι αυτά που γράφαμε! Αυτά ήταν όσα ήθελε εκείνος να γράφουμε. Υπέγραψα το συμβόλαιο ότι θα βγουν μετά τον θάνατο μου. Δεν ήθελα να με προσβάλλει κάνεις, Νίκο. Ο Ωνάσης είχε μυστικά και τα έχω όλα σε φακέλους. Καθόμασταν βραδιά ολόκληρα και τα λέγαμε. Για τις γυναίκες που πήρε, για πράγματα που αφορούσαν άκρως απόρρητα μυστικά στις εταιρείες του. Τα ήξερα όλα. Και όλα θα βγουν μετά τον θάνατο μου».

Να σημειώσουμε ότι ο Δ. Λυμπερόπουλος έφυγε από τη ζωή, όπως πρώτο αποκάλυψε το newsbreak, σήμερα το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This