Δευτέρα 26/7/2021

Απελαύνουν το παιδί που έχει την Ελλάδα στην καρδιά του…

...την ίδια στιγμή που δίνουν άσυλο σε αυτούς που το κυνηγούσαν!

Ντροπή και μόνο ντροπή! Απελαύνουν την οικογένεια των Κούρδων του Ιράκ που έφυγαν κυνηγημένοι από τους ισλαμοφασίστες, υποκινούμενους από την Τουρκία. Οικογένεια που μάλιστα είχε διαβεβαιώσει προσωπικά ο πρωθυπουργός ότι θα πάρει άσυλο!

Θυμάστε το προσφυγόπουλο από το Κουρδιστάν που ζήτησε αυτοπροσώπως άσυλο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Τρίκαλα;

Μετά από μερικές ημέρες από το πρωθυπουργικό γραφείο έφτασε στα Τρίκαλα το μήνυμα ότι το αίτημα του παιδιού έχει δρομολογηθεί.

Δυστυχώς , σύμφωνα με πληροφορίες , πριν από μερικές ημέρες το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή Ασύλου.

Η Επιτροπή έκρινε ότι η οικογένεια δεν πληροί τις προϋποθέσεις και ότι δεν δικαιούται προσφυγικής παραμονής, παρά το γεγονός ότι οι γονείς με τα τρία παιδιά τους, Κουρδικής καταγωγης από το ΙΡΑΚ , έμεναν στα Τρίκαλα 4 χρόνια. Πήγαν σχολείο. Τα αγάπησε όλη η περιοχή. Έχουν την Ελλάδα στην καρδιά τους, διότι είναι κυνηγημένοι από τους τούρκους! Και εμείς τα στέλνουμε πίσω στην κόλαση!

Η Σάντα , ο Μωχάμεντ και ο Γιώργος σταμάτησαν το σχολείο που πήγαιναν στα Τρίκαλα και έφυγαν με τους γονείς τους.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα δίνει άσυλο ακόμα και στους διώκτες των Κούρδων. Ακόμα και σε φυσικούς συμμάχους των τούρκων. Ακόμα και σε άτομα που διαδηλώνουν κρατώντας την ημισέληνο στο κέντρο της Αθήνας. Αλήθεια, ως πότε θα αυτοκτονούμε;

Πληροφορίες από Trikkipress

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ