Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να τον αποκαλούν «λοχαγό» μόλις είδε τον «σωσία» του! (video)

«Η γυναίκα μου μόλις είδε τη φωτογραφία νόμιζε ότι μου είχαν κάνει κολάζ», είπε ο παρουσιαστής

Must Read

Μια φωτογραφία του λοχαγού Κοσμά Δουβιώτη που έστειλε τηλεθεάτρια του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, άφησε άναυδο αρχικά τον παρουσιαστή, καθώς η ομοιότητα των δύο ανδρών ήταν εκπληκτική.

«Η γυναίκα μου μόλις είδε τη φωτογραφία νόμιζε ότι μου είχαν κάνει κολάζ. Έτσι θα είμαι όταν φτάσω σε αυτή την ηλικία. Πάντως η ομοιότητα είναι εκπληκτική. Από εδώ και πέρα θα με λέτε λοχαγέ», είπε για τον… σωσία του μόλις ξαναβρήκε τα λόγια του ο κ. Παπαδάκης!

«Κύριε Παπαδάκη μοιάζετε εκπληκτικά με τον κύριο της φωτογραφίας», σχολίασε η τηλεθεάτρια που έστειλε τη φωτογραφία και ο παρουσιαστής απάντησε ότι βάσει αναζήτησης που έκανε, ο Κοσμάς Δουβιώτης εξελέγη βουλευτής Σποράδων το 1899 και διετέλεσε προσωρινός πρόεδρος της Βουλής, ενώ πέθανε σε ηλικία 96 ετών το 1922.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This