Restart για τους οίκους ανοχής, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και σεξ με το… ρολόι

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε»!

Must Read

Με «άρωμα»… νοσοκομείου άνοιξαν από χθες τις πόρτες τους οι οίκοι ανοχής, οι οποίοι ήταν κλειστοί εδώ και αρκετούς μήνες λόγω της πανδημίας!

Οι «ναοί» του αγοραίου έρωτα υποχρεώνονται να συμμορφωθούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα που ίσχυαν και το 2020 και να τηρήσουν όλα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εποχής. Ωστόσο, οι κανόνες κάτω από τους οποίους επιτρέπεται να ανοίξουν είναι για… γέλια και για κλάματα, καθώς οι έντονες και παθιασμένες ερωτικές στιγμές που βίωνε στο παρελθόν ένας πελάτης δίνουν τη θέση τους σε μια αποστειρωμένη ερωτική πράξη, που η διάρκειά της συνοψίζεται στη φράση «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε»!

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι απόλυτα καθαροί, πλένοντας τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και ύστερα από κάθε πελάτη. Σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται συνιστάται η χρήση… υφασμάτινης μάσκας! Μάλιστα, ο κανονισμός έχει προβλέψει ότι, για να γίνει περισσότερο αποδεκτή η μάσκα, θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος ενός… παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης! Επίσης, σε περίπτωση που είναι δυνατό και χρειάζεται, θα μπορούσε να χρησιμοποιούνται και… γάντια μιας χρήσης!

Το πρωτόκολλο αναφέρει πως επιτρέπεται μόνο η… ουσιαστική φυσική επαφή, όπως η ερωτική πράξη, και όχι η… περιττή, όπως η χειραψία. Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν… απόσταση και όχι επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ πρέπει να τηρείται απόσταση μεταξύ των κεφαλιών των δύο ατόμων! Πώς ακριβώς θα γίνονται αυτά και αν θα γίνονται… έφοδοι για να εξακριβωθεί αν τηρούνται δεν διευκρινίζουν οι αρμόδιοι!

Παράλληλα, απαγορεύεται ο… συνωστισμός, καθώς μπορεί να βρίσκεται μόνο ένας πελάτης στο εκάστοτε δωμάτιο. Τα παράθυρα και οι πόρτες πρέπει να παραμένουν ανοιχτά, ώστε να μπαίνει αέρας. Ευτυχώς, όμως, παραμένουν κλειστές οι πόρτες των δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες. Τέλος, η ερωτική πράξη θα είναι σύντομης διάρκειας, καθώς δεν μπορεί να ξεπερνά τα 15 λεπτά! 

Οι οίκοι ανοχής έχουν την υποχρέωση να κρατούν πελατολόγιο, όπου θα αναγράφονται μόνο το μικρό όνομα και το τηλέφωνο επικοινωνίας των πελατών, οι οποίοι θα ενημερώνονται ότι τα δεδομένα τους θα διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο, για τον εντοπισμό και την ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This