Πέμπτη 5/8/2021

«Πριονοκορδέλα» πέρασε τον Σκέρτσο ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας!

Ο Ανδρέας Σοφιανόπουλος ξεσπά για τα self tests!

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, Ανδρέας Σοφιανόπουλος με μια οργισμένη ανάρτηση εξαπολύει επίθεση στον Άκη Σκέρτσο για τα όσα ανέφερε περί διανομής των self test από άλλα «κανάλια», με αφορμή την απόφαση για τερματισμό της διάθεσης των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ από τα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου.

Διαβάστε σχετικά: Θα συνεχιστεί η δωρεάν διάθεση self tests από «κανάλια διανομής», λέει ο Σκέρτσος

«Εφόσον ο Σκέρτσος και η κυβέρνηση βρήκαν άλλα κανάλια διανομής, καλό ταξίδι. Ας βρουν και για την πλατφόρμα εμβολιασμού. Φεύγουμε την άλλη μέρα. Σε εκβιασμούς τέτοιου τύπου από τον μη εκλεγμένο πρώην γραμματέα του ΣΕΒ απαντάμε ελληνοπρεπώς, δηλαδή όχι», γράφει πολύ χαρακτηριστικά ο κ. Σοφιανόπουλος.

Και συνεχίζει προειδοποιώντας: «Αν θέλεις deal με τα φαρμακεία, δηλαδή το μικρομεσαίο φαρμακείο, μπορείς αν θες: α) να καταργήσεις τη  μνημονιακή δέσμευση περί ατομικής δυνατότητας διεύρυνσης ωραρίου, β) να επιστρέψουν τα ΦΥΚ στην αλυσίδα αποθήκη –φαρμακείο, γ) Σταθερή τιμή στα ΜΗΣΥΦΑ. Οτιδήποτε άλλο είναι καθρεπτάκια. Αν δεν θέλει η Κυβέρνηση, είναι γνωστό το τι θα γίνουν τα 10.000 φαρμακεία. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο η Πάτρα και το φαρμακείο του Λουράντου, θα είναι ΚΑΙ ΤΑ 10.000. ΒΑΛΤΑ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ. Η ΗΡΩΑΣ Η ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ».

Περί self test

Σε επόμενη ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας καυτηριάζει τη «βοήθεια που εισφέρουν» τα self tests, δημοσιεύοντας κάποια στοιχεία:

  • Τελευταία πλήρης ενημέρωση: 1η Ιουνίου
  • Self Test: 15.274.355
  • Θετικά κατά δήλωση: 287.283
  • Επιβεβαιωμένα θετικά μετά από PCR: 28.064
  • 9 στα 10 δηλωμένα θετικά είναι αρνητικά!

Και σχολιάζει με νόημα: «Ισολογισμένο κόστος -27 εκατομμύρια. Καλά πήγε και αυτό!»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ