«Πριονοκορδέλα» πέρασε τον Σκέρτσο ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας!

Ο Ανδρέας Σοφιανόπουλος ξεσπά για τα self tests!

Must Read

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, Ανδρέας Σοφιανόπουλος με μια οργισμένη ανάρτηση εξαπολύει επίθεση στον Άκη Σκέρτσο για τα όσα ανέφερε περί διανομής των self test από άλλα «κανάλια», με αφορμή την απόφαση για τερματισμό της διάθεσης των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ από τα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου.

Διαβάστε σχετικά: Θα συνεχιστεί η δωρεάν διάθεση self tests από «κανάλια διανομής», λέει ο Σκέρτσος

«Εφόσον ο Σκέρτσος και η κυβέρνηση βρήκαν άλλα κανάλια διανομής, καλό ταξίδι. Ας βρουν και για την πλατφόρμα εμβολιασμού. Φεύγουμε την άλλη μέρα. Σε εκβιασμούς τέτοιου τύπου από τον μη εκλεγμένο πρώην γραμματέα του ΣΕΒ απαντάμε ελληνοπρεπώς, δηλαδή όχι», γράφει πολύ χαρακτηριστικά ο κ. Σοφιανόπουλος.

Και συνεχίζει προειδοποιώντας: «Αν θέλεις deal με τα φαρμακεία, δηλαδή το μικρομεσαίο φαρμακείο, μπορείς αν θες: α) να καταργήσεις τη  μνημονιακή δέσμευση περί ατομικής δυνατότητας διεύρυνσης ωραρίου, β) να επιστρέψουν τα ΦΥΚ στην αλυσίδα αποθήκη –φαρμακείο, γ) Σταθερή τιμή στα ΜΗΣΥΦΑ. Οτιδήποτε άλλο είναι καθρεπτάκια. Αν δεν θέλει η Κυβέρνηση, είναι γνωστό το τι θα γίνουν τα 10.000 φαρμακεία. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο η Πάτρα και το φαρμακείο του Λουράντου, θα είναι ΚΑΙ ΤΑ 10.000. ΒΑΛΤΑ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ. Η ΗΡΩΑΣ Η ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ».

Περί self test

Σε επόμενη ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας καυτηριάζει τη «βοήθεια που εισφέρουν» τα self tests, δημοσιεύοντας κάποια στοιχεία:

  • Τελευταία πλήρης ενημέρωση: 1η Ιουνίου
  • Self Test: 15.274.355
  • Θετικά κατά δήλωση: 287.283
  • Επιβεβαιωμένα θετικά μετά από PCR: 28.064
  • 9 στα 10 δηλωμένα θετικά είναι αρνητικά!

Και σχολιάζει με νόημα: «Ισολογισμένο κόστος -27 εκατομμύρια. Καλά πήγε και αυτό!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This