Έρευνες για την «χρυσή επιταγή» που «τρέλανε» την κοκκινομάλλα απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη!

Must Read

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη από την 34χρονη κοκκινομάλλα!

Μετά την εισαγγελική εντολή που δόθηκε για να εξακριβωθεί αν η Μάρθα Μούρθου είχε συνεργούς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενισχύοντας τις υποψίες ότι δεν έδρασε μόνη της. 

Μαρκέλλα

Μέσα από το πολυσέλιδο βούλευμα αποκαλύπτεται ότι η 34χρονη χορήγησε τρία Χanax στην Μαρκέλλα για να τη βιάσει και μετά της έδωσε κοκαϊνη «για να την ξυπνήσει» ενώ η υποψία τρίτων προσώπων στην απαγωγή ενισχύεται  με τη μαρτυρία της μικρής, σύμφωνα με την οποία η κατηγορούμενη μιλούσε στο τηλέφωνο με αλλοδαπό. Το κορίτσι άκουσε την κατηγορούμενη, όσο βρισκόταν υπό ομηρία στο διαμέρισμα της Μάρθας Μούρθου, να μιλά για υψηλό ποσό επιταγής, αναφωνώντας μάλιστα: «τόσα πολλά λεφτά;».

Οι νεότερες εξελίξεις δημιουργούν προβληματισμό για τα κυκλώματα στα οποία ήταν αναμεμιγμένη η 34χρονη προφυλακισμένη, η οποία ενδέχεται να είχε διασυνδέσεις με οργανώσεις παράνομης διακίνησης ανηλίκων και να προωθούσε, παράλληλα, την παιδική πορνογραφία. Ωστόσο αν και τα αποτελέσματα της άρσης των επικοινωνιών διαβιβάστηκαν στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, δεν συντάχθηκε από την αστυνομία σχετική έρευνα παρουσίασης των συμπερασμάτων που προέκυψαν από την εξέλιξη της έρευνας.

Mαρκέλλα

Σύμφωνα με το βούλευμα, η ανήλικη, παρουσία ψυχολόγου, ανέφερε ότι η κατηγορούμενη όταν την πήρε από το σχολείο και επιβιβάστηκαν στο ταξί, δέχθηκε κλήση από απόρρητο αριθμό και συνομίλησε με άγνωστο άτομο σε ξένη γλώσσα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, για την εξακρίβωση ύπαρξης συνεργών στην υπόθεση απαγωγής, κρίνεται απαραίτητη, σύμφωνα με το βούλευμα, η συνέχιση της κύριας ανάκρισης ώστε να συνταχθεί έκθεση παρουσίασης δεδομένων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This