Επιστρέφει το πρώτο κύμα των αδειούχων – Στο πόδι η τροχαία

Must Read

Οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου επιστρέφουν και η τροχαία βρίσκεται επί ποδός σε όλο το εθνικό δίκτυο.

Το κύμα αναμένεται να κορυφωθεί απόψε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news από το πρωί της Κυριακής μέχρι και λίγο μετά το μεσημέρι στα διόδια της Ολυμπίας οδού στο Ρίο σημειώνεται ροή διέλευσης 1850 οχημάτων την ώρα.

Ουρά 700 μέτρων

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, ο αριθμός των οχημάτων αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία το απόγευμα με διελεύσεις περίπου 4.000 οχημάτων ανά ώρα στα διόδια της Κορίνθου και κυρίως της Ελευσίνας.

Στο μεταξύ λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στα διόδια της γέφυρας στο Αντίρριο, σχηματίζοντας ουρά μήκους περίπου 700 μέτρων.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην Αθηνών-Κορίνθου, ενώ μέχρι τις 9 το βράσδυ έχουν εισέλθει στην Αθήνα 103.400 αυτοκίνητα, 63.700 από την Αθηνών-Κορίνθου και 39.700 από την Αθηνών-Λαμίας.

Η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς, να μην χρησιμοποιούν τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων να τηρούν πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This