Δευτέρα 2/8/2021

Ακυρώστε τώρα την συμφωνία των Πρεσπών!

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία

Μετά τα θλιβερά γεγονότα στις εξέδρες του Euro, η ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι μονόδρομος. Είναι η μοναδική ευκαιρία για την κυβέρνηση που βγήκε με σημαία την αντίθεσή στην συμφωνία Κοτζιά, να κάνει πράξη τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις. Γιατί μέχρι σήμερα, γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Ακόμα και η προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για ασκήσει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων για την ΕΕ, έχει αντιστραφεί. Και βλέπουμε το θλιβερό θέαμα ενός έλληνα πρωθυπουργού, να τρέχει και να εκλιπαρεί την Γαλλία και την Βουλγαρία να άρουν το δικό τους βέτο!

E0AB4CBE 22D5 430A AA41 73031CCEDD55

Τώρα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να ακυρώσουμε την συμφωνία λόγω της βάναυσης παραβίασης της από τους ίδιους τους Σκοπιανούς, που μάλιστα την είδε όλη η Ευρώπη!

Οι περικεφαλαίες, ο ήλιος της Βεργίνας, και φυσικά το «Μακεδονία» σκέτο ακόμα και στη φανέλα της ομάδας, δεν αφήνουν περιθώριο για καμιά δικαιολογία. Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι τεράστια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ