Εργασίες στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Κλειστή η μία λωρίδα

Must Read

Εργασίες συντήρησης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί στην 67η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου «Μακεδονία» και στους κλάδους σύνδεσής της, με αποτέλεσμα να είναι κλειστή η μία λωρίδα στην έξοδο από Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες κοπής βλάστησης δένδρων και κλαδιών σε σημεία όπου τίθεται θέμα ασφάλειας και ορατότητας (στροφές), επί της 67ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου «Μακεδονία», στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου «Πράσινα φανάρια» έως και τον ισόπεδο κόμβο προς το Αεροδρόμιο Μακεδονία με κατεύθυνση προς Περαία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This