Τρίτη 3/8/2021

Στην Ελλάς του 2021: Ψάχνοντας στα σκουπίδια της λαϊκής αγοράς…

Η φτώχεια είναι εδώ...

Όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει τον κορωνοϊό με γυμνό μάτι και έχει αυταπάτες ότι υπάρχει και θα υπάρξει «καλό κλίμα» με την Τουρκία (σ.σ. η τουρκική ακτοφυλακή άλλωστε έκανε… επίδειξη θετικής ατζέντας), τόσο εικόνες σαν και αυτές που θα δείτε, έρχονται να προσγειώσουν στην πραγματικότητα και την καθημερινότητα (ή θα έπρεπε τουλάχιστον) όσους «τρώνε» τον κυβερνητικό σανό.

Διαβάστε ακόμα: Μετά την δήλωση Μητσοτάκη ο λαός οφείλει μια συγνώμη στην Άντζελα Δημητρίου

Η φτώχεια είναι εδώ, δεν έφυγε και ποτέ άλλωστε. Οι τραγικές εικόνες από τον Νέο Κόσμο το αποδεικνύουν. Η κοινωνία έχει πολύ σοβαρά προβλήματα τα οποία δεν αγγίζει η κυβερνητική αλαζονεία, η οποία αναλώνεται σε εκβιασμούς και απειλές αντί να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα.

Μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς άνθρωποι που προφανώς έχουν θέμα επιβίωσης ψάχνουν στα όσα απέμειναν πεσμένα στο δρόμο, στα σκουπίδια των πάγκων με λίγα λόγια, μπας και βρουν κάτι που δεν έχει καταστραφεί, κάτι που να είναι βρώσιμο.

nb neos kosmos laiki skoupidia1 nb neos kosmos laiki skoupidia2

nb neos kosmos laiki skoupidia3

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ