Νεκρός 22χρονος στο Ηράκλειο – Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο στυλό!

Must Read

Τραγωδία το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο Κρήτης, με έναν 22χρονο να δίνει τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι του.

Το άψυχο σώμα του νεαρού αυτόχειρα εντόπισε μέσα σε μία λίμνη αίματος ο θείος του, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο νεαρός ήταν νεκρός για τουλάχιστον 12 ώρες. Οι γείτονες είπαν πως δεν άκουσαν πυροβολισμό, καθώς το φονικό όπλο φαίνεται να ήταν όπλο στυλό.

Ο 22χρονος δεν πήγε στη δουλειά το πρωί της Δευτέρας και ο θείος του ανησύχησε, καθώς δεν απαντούσε και στις κλήσεις του. Έτσι, η απόφασή του να πάει από το σπίτι του, στην περιοχή της Θερίσου, για να δει τι συμβαίνει, τον έφερε αντιμέτωπο με το τραγικό θέαμα. Σύμφωνα με περεταίρω πληροφορίες ο 22χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και ο ιατροδικαστής προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This