Πέθανε ο μπάρμπα Γιάννης, ο μοναδικός κάτοικος του νησιού Περιστέρα

Mαζί με τη σύζυγό του ήταν οι μοναδικοί κάτοικοι της Περιστέρας Αλοννήσου

Must Read

Ο ξακουστός μπάρμπα Γιάννης της Περιστέρας «έσβησε» το απόγευμα της Δευτέρας και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια αλλά και τους συντοπίτες του.

Ο Γιάννης Αγάλλου έφυγε στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες μετά από ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα ο 91χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του, στην Περιστέρα της Αλοννήσου. Μέσα σε λίγη ώρα η οικογένεια κατάφερε να ειδοποιήσει έναν οικογενειακό φίλο γιατρό που έτυχε να βρίσκεται στην Αλόννησο και ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον μπάρμπα Γιάννη.

«Ήταν πραγματικό θαύμα η διάσωσή του. Όμως χθες κατέληξε. Ίσως επειδή έμεινε ώρα χωρίς οξυγόνο, είναι και η ηλικία και επήλθε το μοιραίο», δήλωσε μιλώντας magnesianews.gr ο γαμπρός του μπάρμπα Γιάννη, Κώστας Μαυρίκης.

Ο μπάρμπα Γιάννης είχε εργαστεί ως αγρότης, ναυτικός και στη συνέχεια κατάφερε να ανοίξει ένα εστιατόριο στην Αλόννησο, το οποίο λειτουργούν τα παιδιά του. Ο ίδιος και η σύζυγός του δεν εγκατάλειψαν ποτέ το νησί τους την Περιστέρα και ήταν οι μοναδικοί κάτοικοι τα τελευταία 30 χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This