Τρίτη 27/7/2021

Πέθανε ο μπάρμπα Γιάννης, ο μοναδικός κάτοικος του νησιού Περιστέρα

Mαζί με τη σύζυγό του ήταν οι μοναδικοί κάτοικοι της Περιστέρας Αλοννήσου

Ο ξακουστός μπάρμπα Γιάννης της Περιστέρας «έσβησε» το απόγευμα της Δευτέρας και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια αλλά και τους συντοπίτες του.

Ο Γιάννης Αγάλλου έφυγε στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες μετά από ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα ο 91χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του, στην Περιστέρα της Αλοννήσου. Μέσα σε λίγη ώρα η οικογένεια κατάφερε να ειδοποιήσει έναν οικογενειακό φίλο γιατρό που έτυχε να βρίσκεται στην Αλόννησο και ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον μπάρμπα Γιάννη.

«Ήταν πραγματικό θαύμα η διάσωσή του. Όμως χθες κατέληξε. Ίσως επειδή έμεινε ώρα χωρίς οξυγόνο, είναι και η ηλικία και επήλθε το μοιραίο», δήλωσε μιλώντας magnesianews.gr ο γαμπρός του μπάρμπα Γιάννη, Κώστας Μαυρίκης.

ΑΓΓΑΛΟΥ ΜΗΤΣΟΣ

Ο μπάρμπα Γιάννης είχε εργαστεί ως αγρότης, ναυτικός και στη συνέχεια κατάφερε να ανοίξει ένα εστιατόριο στην Αλόννησο, το οποίο λειτουργούν τα παιδιά του. Ο ίδιος και η σύζυγός του δεν εγκατάλειψαν ποτέ το νησί τους την Περιστέρα και ήταν οι μοναδικοί κάτοικοι τα τελευταία 30 χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ