Πανελλαδικές 2021: Σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι μαθητές των ΓΕΛ

Το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα λίγο μετά τις 10:00 π.μ.

Must Read

Σήμερα, οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών λυκείων, καλούνται να εξεταστούν στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, Μαθηματικών ή Βιολογίας ανάλογα με τον κύκλο σπουδών τους.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

  • Να σημειωθεί ότι με το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ξεκινά η εξέταση στα Ειδικά Μαθήματα
  • Αύριο, Πέμπτη 17 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα)

Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων

Να θυμίσουμε ότι ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίες θα διενεργηθούν από 29 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουλίου.

Οι μαθητές σήμερα, Τετάρτη θα εξεταστούν στα:

  • Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)
  • Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
  • Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας)

Οι μαθητές επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Απαγορεύεται η είσοδος εντός του εξεταστικού κέντρου (κτιριακό συγκρότημα και αύλειος χώρος) οποιουδήποτε άλλου εκτός των εξεταζομένων, των μελών και λοιπού προσωπικού των οικείων επιτροπών, του βοηθητικού προσωπικού και των επιτηρητών

  • Το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας λίγο μετά τις 10:00 π.μ.

Πανελλήνιες 2021: Με sms η ενημέρωση των αποτελεσμάτων

Από φέτος θα γίνεται ενημέρωση των υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους για τη βαθμολογία τους και για το τμήμα ή σχολή επιτυχίας τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This