Νέες πωλήσεις της ΤΗΕΟΝ SENSORS σε Βόρεια – Νότια Αμερική, Βόρεια Αφρική, Ευρώπη και Αυστραλία, που ξεπερνούν τα €30 εκατ.

Must Read

Η THEONSENSORS ανακοινώνει νέες πωλήσεις για το 1ο τετράμηνο του 2021που ξεπερνούν τα €30 εκατ.σε Βόρεια – Νότια Αμερική, Βόρεια Αφρική, Ευρώπη και Αυστραλία για όργανα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης επισφραγίζοντας τη σημαντική δραστηριότητά της στο εξωτερικό.

Αύξηση στις πωλήσεις σημείωσαν όχι μόνο τα γνωστά προϊόντα της, αλλά και τα πιο εξειδικευμένα, όπως είναι η σειρά διοπτρών σκόπευσης νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης, τα συστήματα για οχήματα και ψηφιακές πλατφόρμες, αλλά και τα θερμικά όργανα για αντιαρματικό εξοπλισμό. Ταυτόχρονα η THEONSENSORS αναπτύσσει νέα σειρά ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων που απευθύνεται στον πολιτικό τομέα. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η THEONSENSORS, όντας εταιρία αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, σχεδιάζει και κατασκευάζει όλα της τα προϊόντα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Κορωπί, από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων Ελλήνων μηχανικών.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της αύξησης των πωλήσεων κατά το 1ο τετράμηνο του 2021 αποτελούν:

O Καναδάς, όπου μετά τις πρώτες πωλήσεις μονόκυαλων το 2019, ο Καναδικός Στρατός επέλεξε και πάλι την ελληνική εταιρία για την προμήθεια οργάνων νυχτερινής όρασης DAMΩN, αλλά και για τα όργανα θερμικής απεικόνισης THERMIS Clip-On Sights. Η πώληση αυτή είναι σημαντική γιατί τα προϊόντα της ΤΗΕΟΝ SENSORS επιλέχθηκαν από μια νατοϊκή χώρα που μάλιστα ανήκει στη συμφωνία των χωρών 5EYES, κατόπιν μακράς και άκρως ανταγωνιστικής διαδικασίας μέσα από έντεκα προσφορές. Επιπρόσθετα, η νέα συμφωνία με τον Καναδά αποτελεί την πρώτη πώληση θερμικών προϊόντων στη βόρειο-αμερικανική αγορά και σε χώρα του ΝΑΤΟ, πέραν δύο άλλων νατοϊκών χωρών. Η εταιρία πιστεύει ότι η καινούργια σειρά θερμικών της θα έχει την ίδια επιτυχημένη πορεία με τα προϊόντα νυχτερινής όρασης που διαθέτει.

Η Ελβετία, όπου η THEONSENSORS επιλέγεται από την πολυεθνική εταιρία κατασκευής τεθωρακισμένων οχημάτων BAEHaegglunds για την προμήθεια της πρωτοποριακής Barrel-2 κάμερας με αισθητήρα ημέρας και νύκταςπου θα χρησιμοποιηθούν σταοχήματα που χρησιμοποιεί ο ελβετικός στρατός. Η συγκεκριμένη κάμερα, η οποία καταγράφεται στις πρώτες πωλήσεις της ΤΗΕΟΝ SENSORS σε πλατφόρμες, επιτρέπει στο πλήρωμα την παρατήρηση στόχων υπό αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και έντονους κραδασμούς που προκαλούνται από την κίνηση του οχήματος.

Η Αυστραλία, όπου η ΤHEONSENSORS υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με τη ForceOrdnance για να είναι ο διανομέας και ο τοπικός πάροχος των ηλεκτρο-οπτικών προϊόντων της στην εν λόγω ήπειρο, αναλαμβάνοντας από κοινού την κατασκευή, συναρμολόγηση, δοκιμές και συντήρηση των προϊόντων THEONSENSORS εντός των εγκαταστάσεων της Lightforce Australia (LFA) στην Αδελαΐδα.

H THEONSENSORS συνεργάζεται με την LFA για την επέκταση της σειράς θερμικών προϊόντων και στον εμπορικό τομέα στοχεύοντας συγκεκριμένα στη μεγάλη αγορά των κυνηγών.

«Η αναπτυξιακή δυναμική που καταγράφει την περίοδο αυτή η εταιρία οφείλεται στη σταθερή προσήλωση της εταιρίας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης. Έχουμε αυξήσει κατακόρυφα τον αριθμό των μηχανικών μας, έχουμε αυξήσει και διευρύνει τη σχεδίαση νέων προϊόντων σε νέες κατηγορίες, όπως όργανα νυχτερινής όρασης στον πολιτικό τομέα, θερμικά όργανα για συστήματα πυρασφάλειας, ενώ δίνουμε έμφαση σε νέες μεγαλύτερες πλατφόρμες και στη δυνατότητα διασυνδεσιμότητας όλων των προϊόντων μας», συμπληρώνει ο κ. Κλέαρχος Σαρικάκης, Design&DevelopmentDirector της THEONSENSORS.

«To πρώτο 4μηνο της χρονιάς βρίσκει τη ΤΗΕΟΝ SENSORS με το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Όχι μόνο γιατί τα νέα συμβόλαια υπερβαίνουν τα 30 εκατ. ευρώ, αλλά και γιατί η εταιρία έχει αναδειχθεί νικήτρια μέσα από δύσκολες διαγωνιστικές διαδικασίες σε πολύ απαιτητικές αγορέςσε διεθνές επίπεδο. Σύντομα η THEONSENSORS, σε συνεργασία με τον Όμιλο EFAGROUP στον οποίο ανήκει, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει αποτελέσματα από4 νέους διαγωνισμούς στην Ευρώπη» αναφέρει ο κ. Philippe Mennicken, Business Development Director της ΤΗΕΟΝ SENSORS.

Η THEON SENSORS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτροπτικών συστημάτων νυχτερινής όρασης που χρησιμοποιούνται για την άμυνα και την ασφάλεια σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ανάπτυξη και η παραγωγή των συστημάτων γίνεται στην Αθήνα, ενώ οι παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητές της υποστηρίζονται από πέντε θυγατρικές, στη Γερμανία, στις ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σαουδική Αραβία στη Σιγκαπούρη, με εγκαταστάσεις συμπαραγωγής στη Μέση και την Άπω Ανατολή. H THEON SENSORS είναι μέλος του Ομίλου EFA GROUP. www.theon.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This