Παραμένει άστατος ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά

Που αναμένονται έντονα φαινόμενα

Must Read

Για 12η συνεχή ημέρα ο καιρός παραμένει άστατος, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις, για σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το meteo.gr, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στην ηπειρωτική χώρα και στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρότερα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά της υπόλοιπης κεντρικής και βόρειας χώρας όπου υπάρχει και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Ασταθείς καιρικές συνθήκες παρατηρούνται τόσο στα Βαλκάνια, όσο και στην Τουρκία, με την ευρύτερη περιοχή να είναι σε.. φθινοπωρινούς ρυθμούς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This