Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο – Γιατί υπάρχουν παράπονα για το 112

Κλιμάκια της ΔΑΕΕ στο σημείο - Παρών και ο Χαρδαλιάς

Must Read

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο με προπάνιο επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και τέθηκε υπό έλεγχο.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η ευρύτερη περιοχή, ενώ ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Δεν έχει αναφερθεί, τουλάχιστον έως αυτήν την ώρα, τραυματισμός ή εγκλωβισμός κάποιου ατόμου, αλλά προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενο κτήριο.

Στο σημείο επιχειρούν συνολικά 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 3 ελικόπτερο, ένα εκ των οποίων είναι συντονιστικό.

Στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τη διερέυνηση των αιτιών της φωτιάς, ενώ το παρόν έδωσε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράπονα για το 112

Με νεότερο μήνυμα του 112 υπήρξε ενημέρωση για άρση επικίνδυνης κατάστασης.

Πάντως για μια ακόμη φορά δεν έλειψαν τα παράπονα για την υπηρεσία. Πολύς κόσμος στα social media αναφέρει πως είτε δεν έλαβε καθόλου μήνυμα παρότι βρισκόταν κοντά στην επίμαχη περιοχή, είτε το έλαβε με μεγάλη καθυστέρηση, ενώ υπάρχουν και αναφορές για μηνύματα που εστάλησαν σε περιοχές μακριά από τα Νεόκτιστα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This