Καβάλα: Θρήνος για νεαρό ποδοσφαιριστή τοπικής ομάδας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Must Read

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Κεραυνός Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο χωριό των Ελευθερών, όταν δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν σε αγροτικό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews.gr, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος επέβαινε στη μία από τις δύο μηχανές.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ η ομάδα του Κεραυνού Ελευθερών, σοκαρισμένη από την τραγική είδηση του χαμού του αρχηγού της, εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Συντετριμμένοι από τον πρόωρο χαμό του αρχηγού της ομάδας μας Κωνσταντάρα Γιώργου, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ο Γιώργος ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μαζί μας. Καλό παράδεισο Γιώργο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This