Σπέρνει πανικό ο Γραβάνης: «Το 4ο κύμα το φθινόπωρο θα αφορά αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους!»

Κάνουν την «τρίχα τριχιά»!

Must Read

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι προ των πυλών για όλους. Μπορεί η κυβέρνηση σε πρώτη φάση να το καθιστά υποχρεωτικό για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων (κυρίως υγειονομικού χαρακτήρα), όμως προσανατολίζεται σύντομα να υποχρεώσει τους πάντες να εμβολιάζονται.

Καταπατώντας και επίσημα κάθε ατομικό και προσωπικό ανθρώπινο δικαίωμα, στον βωμό της υποχρεωτικότητας επιστήμονες και ειδικοί προβάλλουν τα πάντα για να πείσουν….

Το ALERT του Γραβάνη

Alert σε όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο από τον καθηγητή Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αχιλλέα Γραβάνη. Με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει επίσης ότι οι περιπτώσεις βαριάς νόσου και θανάτου θα αφορούν τους ανεμβολίαστους σχεδόν κατά 95% ενώ επισημαίνει ότι επειδή θα είναι η μειοψηφία.

«Θα είναι δύσκολη η κοινωνική και οικονομική αιτιολόγηση ενός γενικού lockdown που θα σας προστατεύσει. Προειδοποιεί παράλληλα για το στέλεχος Δέλτα της Ινδίας «που επικρατεί ταχύτατα λόγω της μεγαλύτερης κατά 60% μολυσματικότητας», αλλά «καλύπτεται από τον πλήρη εμβολιασμό και με τις δυο δόσεις των Pfizer και AstraZeneca εμβολίων», λέει ο κ. Γραβάνης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας:

«ALERT ΠΡΟΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ
Το 4ο κύμα της Πανδημίας το φθινόπωρο θα σας αφορά σχεδόν αποκλειστικά. Οι περιπτώσεις βαριάς νόσου και θανάτου θα σας αφορούν σχεδόν κατά 95%. Επειδή θα είστε η μειοψηφία (περίπου το 70% θα έχει εμβολιαστεί) θα είναι δύσκολη η κοινωνική και οικονομική αιτιολόγηση ενός γενικού lockdown που θα σας προστατεύσει. Το πολύ επικίνδυνο νέο στέλεχος του ιού, το Delta της Ινδίας που επικρατεί ταχύτατα λόγω της μεγαλύτερης κατά 60% μολυσματικότητας, καλύπτεται από τον πλήρη εμβολιασμό και με τις δυο δόσεις των Pfizer και AstraZeneca εμβολίων (αναμένουμε τα αποτελέσματα για τα Moderna και J&J), η μια δόση δεν προστατεύει (δημοσιευμένα δεδομένα πριν λίγες μέρες από το Public Health England αλλά και το Francis Crick Institute). Η πλήρης λοιπόν προστασία από το Delta στέλεχος απαιτεί 40-80 μέρες για πλήρη εμβολιασμό. Ανεμβολίαστοι γρηγορείτε … (**)»

ΔΗΛΩΣΗ
Δεν έχω μετοχές και οποιαδήποτε οικονομική η επιστημονική σχέση με οποιαδήποτε φαρμακευτική εταιρεία των εμβολίων κατά της Covid19. Προειδοποίηση Γραβάνη σε ανεμβολίαστους: «Το 4ο κύμα το φθινόπωρο θα σας αφορά αποκλειστικά» Προειδοποίηση Γραβάνη σε ανεμβολίαστους: «Το 4ο κύμα το φθινόπωρο θα σας αφορά αποκλειστικά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This