Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: «Είχαμε μια υπέροχη κόρη και τώρα έχουμε μια αποστολή, την μικρή Λυδία»!

Μίλησε στην Daily Mail για την δολοφονία της «θαυμάσιας» κόρης του από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Must Read

Από το σπίτι του στην Αλόννησο, όπου βρίσκεται κλεισμένος λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία τον καθιστούν καθηλωμένο σε ένα κρεβάτι, μίλησε για πρώτη φορά στην Daily Mail ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, λίγες ώρες πριν ο δολοφόνος του παιδιού του οδηγηθεί στον ανακριτή. 

Όπως είπε πλέον τόσο για τον ίδιο, όσο και για την σύζυγό του, Σούζαν υπάρχει πια μια «αποστολή» που τους κρατά συγκεντρωμένους, και αυτή αφορά τη μοίρα της εγγονής τους, Λυδίας, η οποία ήταν παρούσα όταν ο πατέρας της έπνιξε την 20χρονη μαμά της.
«Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα» ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα και πρόσθεσε πως θα είναι πάντα περήφανοι για τα «πολλά επιτεύγματα της υπέροχης κόρης τους».

O τραγικός πατέρας μίλησε για τα σχολικά χρόνια της κοπέλας, τότε που νικούσε στο τρέξιμο όλα τα συνομήλικά της αγόρια και ξεχώριζε με τους καλούς της βαθμούς. «Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003», θυμάται ο 78χρονος Ντέβιντ και αναφέρει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών» μια τιμή που απονέμεται στους καλύτερους μαθητές, όπως εξηγεί.

«Ήταν προσκοπίνα και συμμετείχε σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ, και πήρε αμέσως το κολάι σαν έμπειρος ναυτικός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της Καρολάιν, ενώ συμπληρώνει ότι η πολυτάλαντη κοπέλα είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι» συμπληρώνει ο 78χρονος.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε και στις αθλητικές επιδόσεις της κόρης του λέγοντας ότι ήταν «εξαιρετική αθλήτρια». «Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων. Θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών… Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ. στο νησί νικώντας τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας της» λέει ο πατέρας της Καρολάιν.

Ο 78χρονος αναφέρθηκε τέλος στην αγάπη της κόρης του για τα ταξίδια, και την πρωτοβουλία της να οργανώνει εκδρομές για τους συμμαθητές της, αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες, καθώς «εκτός από Ελληνικά, μιλούσε άψογα Αγγλικά ενώ ήταν πολύ καλή στα Γαλλικά και τα Ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This