Όταν η Καρολάιν έδειχνε «ευτυχισμένη» στην αγκαλιά του άνδρα που έγινε ο δολοφόνος της (video)

Ένα βίντεο από το 2018 με την ανήλικη τότε Καρολάιν να χαμογελάει στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου

Must Read

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν η 17χρονη τότε Καρολάιν έδειχνε να χαμογελάει στην αγκαλιά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που λίγα χρόνια αργότερα τη σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια και έπαιζε «θέατρο» για πάνω από ένα μήνα, αναζητώντας υποτίθεται τους δράστες που μπήκαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ανήλικη τότε η Καρολάιν, φαίνεται να χαμογελάει ανέμελη στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Το Πρωινό».

Το βίντεο είχε ανεβάσει η ίδια η 17χρονη τότε Καρολάιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να περνάει καν από το μυαλό της ότι θα έρθει η στιγμή που ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και έκανε μαζί του ένα παιδί, θα την αφαιρούσε τη ζωή, μπροστά στη μικρή Λυδία.

«Έχω ανατριχιάσει! Βλέπω ένα κορίτσι που είναι στην ηλικία του μεγάλου μου γιου, είναι 16-17 ετών και είναι με έναν άνθρωπο 30 χρονών. Είναι μια μαθήτρια με έναν 30 χρονών. Εμένα αυτό με συγκλονίζει, είναι μια μαθήτρια 16-17 ετών με έναν μεγάλο άνθρωπο, 29-30 χρονών. Το συγκλονιστικό είναι αυτό» σχολίασε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=MfbkF6W7IEk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This