Τραγωδία στα Διαβατά: Το μοιραίο λάθος του οδηγού (video)

Must Read

Μια έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στα Διαβατά, όταν τρένο παρέσυρε το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Σύμφωνα με την Τροχαία ο οδηγός του οχήματος φέρεται, να παραβίασε τις κατεβασμένες μπάρες, ενώ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, έχοντας αφήσει πίσω του άλλα δύο αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου» και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Οι άνδρες της τροχαίας αναμένεται να του πάρουν κατάθεση, προκειμένου, να καταλάβουν γιατί δεν σταμάτησε πίσω από τις μπάρες.

Η φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση είναι σε κατοικημένη περιοχή και σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία κινούνταν με την προβλεπόμενη ταχύτητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This