Δεκάχρονος σώθηκε (από θαύμα) όταν καταπλακώθηκε από τέρμα ποδοσφαίρου (video)

Must Read

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται ένα παιδί που το καταπλάκωσε τέρμα ποδοσφαίρου, προκαλώντας του κάταγμα στο κρανίο.

Το παιδάκι, που έκανε διακοπές στο χωριό του πατέρα του και έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και φίλους του, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αρεόπολης, από εκεί στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε συμβεί. «Πήγε να φύγει το παιδάκι και την ώρα που γύρισε το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι… Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι», ήταν τα λόγια της μητέρα του συμπληρώνοντας: «Θέλω να φτιαχτεί να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό».

Δεν υπήρχε κακοτεχνία

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha, υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κάποια κακοτεχνία. Τόνισε πως τα τέρματα τα είχαν δέσει με σχοινιά οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου στο πλέγμα του γηπέδου και πως τα παιδιά τα έλυσαν, για να μετακινήσουν τα δοκάρια.

Να σημειωθεί πως τα δοκάρια ήταν λυμένα και τις προηγούμενες ημέρες και δύο 24ωρα πριν είχε κινδυνεύσει και ο αδερφός του 10χρονου.

https://vimeo.com/354710525

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This