Τραγική κατάληξη για 76χρονη στη Λάρισα – Βρέθηκε νεκρή

Την εντόπισαν σε κεραμοσκεπή πολυκατοικίας

Must Read

Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το σώμα της Σοφίας Σιώζου – Μπουκουβάλα, η οποία αγνοούνταν από την 1η Ιουνίου.

Η 76χρονη δασκάλα είχε φύγει από το σπίτι της στην Λάρισα πριν από 26 ημέρες φορώντας τις πυτζάμες της και λόγω της κατάστασης της υγείας της – έπασχε από άνοια – η οικογένειά της είχει απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην κεραμοσκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της. Λόγω του καύσωνα προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα μία γειτόνισσα -αναζητώντας την αιτία- να ανεβεί στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της 76χρονης «σφηνωμένο» στην άκρη της σκεπής. Αμέσως κλήθηκε η ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσει το σώμα της γυναίκας μέσω διπλανής κατοικίας, αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής.

Η άνοια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να είναι ο λόγος που η 76χρονη φαίνεται να μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού. Έτσι ανέβηκε στον δεύτερο όροφο και από εκεί βρέθηκε στην κεραμοσκεπή, για να εγκλωβιστεί τελικά σε μια άκρη της και να εντοπιστεί χθες σε προχωρημένη σήψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This