«Με διαλύσανε! Τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ» – Συγκλονίζει ο Αραβαντινός μέσα από το νοσοκομείο

Τον χτυπούσαν με πέτρες στο κεφάλι, μέχρι που τον έριξαν αιμόφυρτο και ημιλιπόθυμο στο έδαφος

Must Read

Να πολτοποιήσουν το κεφάλι του σωματοφύλακα των διασήμων Νίκου Αραβαντινού είχαν σκοπό οι Γαλλοαλγερινοί που όρμησαν ομαδικά εναντίον του επειδή τους ζήτησε να μην προκαλούν προβλήματα στο ξενοδοχείο της Μυκόνου όπου είχαν γίνει τύφλα στο μεθύσι και παραλίγο να τον σκοτώσουν στο ξύλο χτυπώντας τον με κοτρόνες!

Ο Νίκος Αραβαντινός ο οποίος αναλαμβάνει την ασφάλεια του «βασιλιά του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν όταν αυτός έρχεται στην Ελλάδα, όταν εκείνος επισκέφθηκε το κοσμοπολίτικο νησί, μίλησε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για την παραλίγο δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

«Με διαλύσανε, πραγματικά σου μιλάω, τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ» είπε στο protothema.gr ο σωματοφύλακας και περιέγραψε τι υπέστη προτού χάσει τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα.

«Με χτυπήσανε πίσω στο κεφάλι και είμαι τυχερός που δεν με χτύπησαν έναν πόντο παραπάνω» είπε ο Αραβαντινός που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Μύκονο στην Αθήνα και νοσηλεύεται στην Ευρωκλινική, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο.

Αυτό που αποδείχθηκε σωτήριο για τη ζωή του ήταν η επέμβαση ενός συναδέλφου του, ο οποίος μπήκε ανάμεσα στη μανιασμένη αγέλη των Γαλλοαλγερινών και έπεσε πάνω στο Νίκο Αραβαντινό βάζοντας ασπίδα το σώμα του για να προστατεύσει το κεφάλι του.

Οι Γαλλοαλγερινοί, που εργάζονται στην περιοχή, διασκέδαζαν σε χώρο που συνορεύει με το ξενοδοχείο «Eden View Aparthotel Suites and Residences» στην παραλία Paradise, μέτοχος στο οποίο είναι ο Ελληνας σωματοφύλακας. Εντελώς μεθυσμένοι, άρχισαν να προκαλούν προβλήματα στον χώρο με φασαρίες και φθορές.

Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ειδοποίησε τον σωματοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε πολιτισμένα να τους πει ότι ενοχλούν. Ωστόσο, εκείνοι τον απείλησαν και συνέχιζαν να πίνουν ασταμάτητα. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Νίκος Αραβαντινός δέχτηκε την επίθεση από τους Γαλλοαλγερινούς που όρμησαν ταυτόχρονα πάνω του σαν αγέλη αγριμιών.

Οι δεκάδες αλλοδαποί τον χτυπούσαν με πέτρες στο κεφάλι, μέχρι που τον έριξαν αιμόφυρτο και ημιλιπόθυμο στο έδαφος. Ακόμα και τότε, όμως, εξακολουθούσαν να τον χτυπούν στο κεφάλι προσπαθώντας να τον αποτελειώσουν! Και θα το είχαν καταφέρει, αν δεν παρενέβαινε ο συνάδελφός του. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη προσάγει κάποιους από τους δράστες, ενώ αναζητούνται περισσότερα από 15 άτομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This