Έλληνας αστυνομικός ζητάει οικονομική ενίσχυση για να αλλάξει φύλο 

Ο 24χρονος Πάρης ζητάει χρήματα για την επέμβαση

Must Read

Μέσω της πλατφόρμας «GoGetFunding» ζητάει οικονομική ενίσχυση ένας Έλληνας αστυνομικός προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλλου. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο 24χρονος Πάρης που εργάζεται στην ΕΛ.ΑΣ., ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως διεμφυλικός και παρά τις δυσκολίες που βρίσκει μπροστά του, είναι αποφασισμένος να αποκτήσει το σώμα στο οποίο ο ίδιος θα αισθάνεται ελεύθερος. 

Ο αστυνομικός σε μήνυμά του στην πλατφόρμα και αναφέρει: «Είμαι 24 χρόνων, τρανς άντρας και προσπαθώ να μαζέψω λεφτά για τις εγχειρήσεις επαναπροσδιορισμού του φύλου μου, αλλά είναι κάτι πολύ δύσκολο, καθώς δεν έχω καμία βοήθεια από την οικογένειά μου. Είμαι αστυνομικός και αυτό καθιστά πιο δύσκολο να νιώσω αποδεκτός, καθώς η πλειοψηφία των συναδέλφων μου είναι προκατειλημμένη απέναντι στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθω συνεχώς ξένος και ανασφαλής με τον εαυτό μου. Κάθε βοήθεια θα ήταν εκτιμητέα, σας ευχαριστώ πολύ!» σημειώνει και συνοδεύει το κείμενό του με φωτογραφίες του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This