Σάββατο 24/7/2021

Έλληνας αστυνομικός ζητάει οικονομική ενίσχυση για να αλλάξει φύλο 

Ο 24χρονος Πάρης ζητάει χρήματα για την επέμβαση

Μέσω της πλατφόρμας «GoGetFunding» ζητάει οικονομική ενίσχυση ένας Έλληνας αστυνομικός προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλλου. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο 24χρονος Πάρης που εργάζεται στην ΕΛ.ΑΣ., ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως διεμφυλικός και παρά τις δυσκολίες που βρίσκει μπροστά του, είναι αποφασισμένος να αποκτήσει το σώμα στο οποίο ο ίδιος θα αισθάνεται ελεύθερος. 

Ο αστυνομικός σε μήνυμά του στην πλατφόρμα και αναφέρει: «Είμαι 24 χρόνων, τρανς άντρας και προσπαθώ να μαζέψω λεφτά για τις εγχειρήσεις επαναπροσδιορισμού του φύλου μου, αλλά είναι κάτι πολύ δύσκολο, καθώς δεν έχω καμία βοήθεια από την οικογένειά μου. Είμαι αστυνομικός και αυτό καθιστά πιο δύσκολο να νιώσω αποδεκτός, καθώς η πλειοψηφία των συναδέλφων μου είναι προκατειλημμένη απέναντι στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθω συνεχώς ξένος και ανασφαλής με τον εαυτό μου. Κάθε βοήθεια θα ήταν εκτιμητέα, σας ευχαριστώ πολύ!» σημειώνει και συνοδεύει το κείμενό του με φωτογραφίες του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ