Εξοργισμένη η οικογένεια της Καρολάιν – Σκέφτεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα (video)

Η οικογένεια δεν μπορεί να βγει ούτε στο μπαλκόνι

Must Read

Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι έχουν κατακλύσει το νησί της Αλοννήσου ενώ έφτασαν στο σημείο να ακολουθούν ασφυκτικά το ταξίδι της μικρής Λυδίας στον τόπο όπου έζησε και μεγάλωσε η μητέρα της.

Η οικογένεια δεν μπορεί να βγει ούτε μέχρι το μπαλκόνι του σπιτιού της καθώς συνεχώς καραδοκούν δημοσιογράφοι που προσπαθούν να αποκτήσουν έστω και ένα πλάνο από το μωρό και τους συγγενείς.

Πλέον η κατάσταση έχει φύγει εκτός ορίων, με την οικογένεια Κράουτς να σκέφτεται ακόμα και να κινηθεί νομικά.

«Η οικογένεια θέλει να παρακαλέσει να απομακρυνθούν τα τηλεοπτικά συνεργεία για να μπορέσει η μικρή Λυδία να βγει από το σπίτι» δήλωσε ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης και πρόσθεσε ότι η ασφυκτική παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι δεν επιτρέπει στην οικογένεια ούτε να τηρήσει το πένθος της: «Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή» προειδοποίησε ο κ. Χαρμάνης, μιλώντας στο newsbeast.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This