Σε ρόλο… κυβερνητικού εκπροσώπου ο Βασιλακόπουλος

Πρότεινε να υπάρξει και εμβολιασμός στους καταστηματάρχες!

Must Read

Πιστός στη γραμμή υπεράσπισης των κυβερνητικών μέτρων εμφανίστηκε ακόμη μία φορά ο καθηγητής Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος βρήκε «τέλειες» τις εξαγγελίες για τους εμβολιασμένους, αγνοώντας ότι ο ένας μετά τον άλλον οι επιστήμονες επισημαίνουν πως τα μέτρα δεν θα εξυπηρετήσουν τον επιδιωκόμενο στόχο της αύξησης των εμβολιασμών!

Την ίδια ώρα οι συνταγματολόγοι εκφράζουν έντονες αντιρρήσεις ως προς τη συνταγματικότητά τους και οι καταστηματάρχες βρίσκονται στα κάγκελα ωρυόμενοι πως δεν μπορούν να λειτουργούν σαν χωροφύλακες! «Οι διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους που έχουν ανακοινωθεί είναι μια καλή αρχή, αλλά πρέπει να γίνουν και μερικά βήματα παραπάνω» σχολίασε κατά τη διάρκεια παρέμβασής του χθες, ζητώντας έτσι από την κυβέρνηση να προχωρήσει ακόμη παραπέρα στη θεσμοθέτηση των αμφίβολων επιστημονικά και έωλων συνταγματικά μέτρων διαχωρισμού του πληθυσμού. Μάλιστα, φρόντισε να ενοχοποιήσει προκαταβολικά και τους καταστηματάρχες, εκφράζοντας τη βαθιά του ανησυχία για το αν θα συμμορφωθούν με τις εντολές της κυβέρνησης ή θα… παραστρατήσουν!

«Θα έπρεπε να είναι προϋπόθεση για να έχεις ένα μαγαζί αμιγώς εμβολιασμένων να είσαι κι εσύ εμβολιασμένος. Δεν μπορεί το προσωπικό να είναι ανεμβολίαστο και να είναι εμβολιασμένοι μόνο οι πελάτες» επέμεινε ο καθηγητής. Μάλιστα, ο κ. Βασιλακόπουλος επιτέθηκε και σε όσους καταστηματάρχες επιλέξουν να έχουν μεικτά μαγαζιά, υποστηρίζοντας ότι πολλοί μαγαζάτορες θα επιλέξουν να λειτουργήσουν τα μαγαζιά τους ως μεικτά, «όπως παλιά με το τσιγάρο», συνεπώς δεν θα εξυπηρετηθεί ο στόχος να παρακινηθούν όλοι οι πολίτες να εμβολιαστούν. «Μπορεί να πάμε σε ένα 80%-90% να είναι μεικτά και μόνο ένα μικρό ποσοστό αμιγή, ενώ ο στόχος πρέπει να είναι να παρακινηθούν όλοι να εμβολιαστούν!» υποστήριξε βαθιά ενοχλημένος.

Σημειώνεται πως ο κύριος Βασιλακόπουλος ήταν ένας από τους υπέρμαχους της ανάγκης να πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί χωρίς την υιοθέτηση κατασταλτικών μέτρων… τουλάχιστον στην αρχή της πανδημίας. Τώρα που η κυβέρνηση άλλαξε ρότα, μάλλον άλλαξε και ο ίδιος! Σημεία των καιρών…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This