Η Επιτροπή εισηγείται μετακινήσεις από νομό σε νομό με Ψηφιακό Πιστοποιητικό

Θέλουν να μπλοκάρουν τις μετακινήσεις όσων δεν έχουν εμβολιαστεί - Θα πληρώσουν αδρά όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί - Καταργούνται τα πολυδιαφημισμένα self tests

Must Read

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των πολιτών εισηγείται κάτω από το χαλί η Επιτροπή των Ειδικών την περίοδο μάλιστα που ξεκινούν οι άδειες και οι καλοκαιρινές διακοπές των πολιτών. 

Κανένας έως τώρα δεν περίμενε μια τέτοια εισήγηση ωστόσο όπως φαίνεται η κυβέρνηση «πιέζει» να εφαρμοστεί η υποχρεωτικότητα του Ψηφιακού Πιστοποιητικού «μπλοκάροντας» όσους δεν είναι κάτοχοι να μετακινηθούν σε άλλο νομό. 

Έτσι, σύμφωνα με τις εισηγήσεις των Ειδικών, οι πολίτες της χώρας θα είναι υποχρεωμένοι να δείχνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού που άρχισε να ισχύει από την 1η Ιουλίου σε όλη την Ευρώπη προκειμένου να ταξιδέψουν στο εσωτερικό της χώρας με αεροπλάνο, καράβι, τρένο ή λεωφορείο.

Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να πληρώσουν μοριακό τεστ PCR ή rapid test, καθώς τα πολυδιαφημισμένα self test που η κυβέρνηση διατυμπάνιζε ότι είναι έγκυρα, τελικά καταργούνται!

Οι τελικές αποφάσεις ωστόσο θα ανακοινωθούν σήμερα στις 18:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, την καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This