Νεκρή βρέθηκε η Βιολέτ Γκιγκανό – Τραγική κατάληξη για την Γαλλίδα τουρίστρια στην Κρήτη

Η σορός της εντοπίστηκε σε χαράδρα

Must Read

Τραγικό ήταν το τέλος στις αγωνιώδεις προσπάθειες αστυνομίας, πυροσβεστικής και εθελοντών να εντοπίσουν την Γαλλίδα τουρίστρια που εξαφανίστηκε στην Κρήτη.

Η Βιολέτ Γκιγκανό τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 24 Ιουνίου, εντοπίστηκε νεκρή σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα η ΕΡΤ.

H νεαρή γυναίκα που είχε ξεκινήσει από την περιοχή του Κριού προκειμένου να κάνει πεζοπορία σε ένα δύσβατο μονοπάτι, είχε φτάσει στο Ελαφονήσι και θα επέστρεφε πίσω, εκεί όπου είχε αφήσει το Ι.Χ. της.

Η 29χρονη Γαλλίδα από άγνωστη έως τώρα αιτία, στη μέση της διαδρομής, έπεσε σε μια χαράδρα και έχασε τη ζωή της. Η σορός της Βιολέτ εντοπίστηκε στο σημείο όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες των αρχών. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This