Εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων για την 27χρονη από την Κέρκυρα μετά τον εμβολιασμό της με J&J

Η 27χρονη «κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο», λέει ο Διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ.

Must Read

Με μια σπάνια παρενέργεια που «κατά 99% συνδέεται με το εμβόλιο», νοσηλεύεται η 27χρονη από την Κέρκυρα που μεταφέρθηκε την Τετάρτη εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με τον Αργύρη Συμεωνίδη, Καθηγητή Αιματολογίας και Διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, η 27χρονη «κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο». Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

«Η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο οι επιπλοκές είναι σοβαρές. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας», είπε στο tempo24.news ο κ.  Συμεωνίδης.

Ο καθηγητής δεν είχε να πει κάτι άλλο για την πορεία της υγείας της γυναίκας, καθώς περιμένει να δει την ανταπόκριση του οργανισμού της στη θεραπεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This