Διευκολύνουν τους εμβολιασμένους, «τιμωρούν» τους ανεμβολίαστους – Ούτε επιδόματα για όποιον δεν κάνει το εμβόλιο!

Κατάντησαν τους Έλληνες, πολίτες δύο ταχυτήτων - Κατά τα άλλα, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός!

Must Read

Ούτε εμβόλια ούτε χρήματα σε όσους πολίτες χρειάζονται τη στήριξη του κράτους, δεν πρόκειται να παρέχει το κράτος δικαίου του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. 

Αυτή είναι η Ελλάδα που οραματίστηκε ο κ. Μητσοτάκης. Η χώρα που δεν αφήνει τον κόσμο ελεύθερο να επιλέξει αυτό που θέλει, αντιθέτως τον εκβιάζει δημιουργώντας «πολίτες δύο ταχυτήτων».

Κατά τα άλλα ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός.

Δεν θα δίνουν επιδόματα στους ανεμβολίαστους

Κάθε μέρα η κυβέρνηση προαναγγέλλει όλο και περισσότερους περιορισμούς για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο, ενώ δίνει παροχές και προνόμια στους εμβολιασμένους.

Με λίγα λόγια, οι ανεμβολίαστοι μέχρι στιγμής δεν θα μπορούν να διασκεδάζουν στα μαγαζιά και τα εστιατόρια της επιλογής τους -αλλά θα αντιμετωπίζονται ως μιάσματα!-, δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν με πλοία χωρίς να πληρώνουν αδρά τα rapid test, που θα απαιτεί ένα τέτοιο ταξίδι-ασύμφορο!-, και το κορυφαίο οι ανεμβολίαστοι δεν θα δικαιούνται οικονομικά μέτρα στήριξης.

«Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατάντησαν τους Έλληνες, πολίτες δύο ταχυτήτων

«Διαχωρίζουν» τους πολίτες, σε εμβολιασμένους και μη, και βάζουν «μεσολαβητές» τους επιχειρηματίες για να επιλέγουν ποιοι θα μπαίνουν στα μαγαζιά τους και ποιοι θα μένουν έξω!

Όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος θα ληφθούν περιοριστικά μέτρα μόνον τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα που θα αφορούν τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη.

«Οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει«, ανέφερε αναλυτικά ο κ. Σκέρτσος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This