Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πύρινα μέτωπα σε Μεγαλόπολη, Καστοριά και Κιλκίς

Φωτιές νωρίτερα και σε Πάρο, Λαμία και Λάρισα

Must Read

Πολλαπλά μέτωπα φωτιάς βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές της χώρας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει τεθεί σε γενικό συναγερμό για την κατάσβεσή τους.

Ειδικότερα, στη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κυπαρίσσια του δήμου Μεγαλόπολης, άμεσα κινητοποιήθηκαν 26 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, έξι οχήματα και δύο αεροπλάνα τύπου PZL, ενώ η ΠΥ ήδη προχώρησε σε ενίσχυση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να επιχειρούν 42 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 13 οχήματα, 2 αεροσκάφη τύπου PZL και 2 τύπου Air Tractor, καθώς και 3 πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής και σε γεωργική έκταση του ημιορεινού χωριού Κρηστώνη του Δήμου Κιλκίς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Την ίδια περίπου ώρα φωτιά εκδηλώθηκε και σε δασική έκταση στην περιοχή Καμπίτσιος στο Νεστόριο Καστοριάς, με 15 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο να επιχειρούν στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Φωτιές και σε Πάρο, Λαμία και Λάρισα

Νωρίτερα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΠΥ και σε τρεις ακόμη περιοχές της χώρας, καθώς εκδηλώθηκαν φωτιές σε δασική έκταση και σε εκτάσεις με χαμηλή βλάστηση στο Καμπί της Πάρου, στην Καμηλόβρυση του Δήμου Λαμιέων και στο Καλό Νερό του Δήμου Κιλερέρ στη Λάρισα.

  • Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του ΠΣ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This