Σε πλήρη ασυδοσία οι τράπεζες! Εξοργιστική καταγγελία

Κάτι που να μην εξοργίζει τους πολίτες θα γίνει άραγε σε αυτή η χώρα;

Must Read

Μια καταγγελία προερχόμενη από την Πάτρα εμφανίζει τράπεζα να έχει κάνει αυθαίρετη χρέωση σε μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών του ίδιου πελάτη. Το περιστατικό συνέβη χθες, 1η Ιουλίου και ακόμα άκρη δεν έχει βγάλει ο καταγγέλλων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πολίτης πήγε σε ΑΤΜ στην πλατεία Βουδ για να μεταφέρει ένα ποσό 40 ευρώ από τον έναν λογαριασμό του, σε άλλον δικό του που έχει μαζί με την κόρη του. Στον έλεγχο των τελευταίων συναλλαγών που έκανε, διαπίστωσε μια χρέωση 2 ευρώ για τη μεταφορά.

Καλώντας στο κεντρικό τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας, δεν έβγαλε κάποια άκρη, καθώς του είπαν να πάει σε κατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας που θα έχουν καλύτερη εικόνα.

Ο πολίτης πήρε τηλέφωνο στο κατάστημα και η κυρία που το σήκωσε δεν δεχόταν ότι έχει γίνει αυτή η χρέωση, χωρίς καν να ελέγξει. Του ζήτησε να πάει από κει, αλλά καθώς η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή της είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει στον ήλιο για κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ο ίδιος.

Η υπάλληλος του απάντησε ότι θα το κοιτάξει και του τηλεφωνήσει, αλλά μετά από 30 ώρες, ακόμα τηλεφώνημα δεν είχε δεχθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This