Έτοιμη για όλα η κυβέρνηση: «Όποιο μέτρο χρειαστεί να παρθεί, θα παρθεί» δηλώνει ο Πέτσας

Τώρα αγχώθηκαν όλοι για την οικονομία! - Τι έγιναν τόσα δανεικά;

Must Read

Αποφασισμένη για όλα, φαίνεται πως είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι έτοιμη να εφαρμόσει μέτρα που δεν τα χωράει η ανθρώπινη λογική, ακόμα και με οποιοδήποτε κόστος.

Τώρα αγχώθηκαν όλοι για την οικονομία!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας δηλώνει ότι υπάρχει πιθανότητα να αυστηροποιηθούν περαιτέρω τα μέτρα για τις χερσαίες μετακινήσεις, καθώς ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι δυο μήνες κρίσιμοι. Δεν διστάζει να εκβιάζει για άλλη μία φορά -με έμμεσο τρόπο- τους πολίτες, λέγοντας ότι και «όποιο μέτρο χρειαστεί να παρθεί, θα παρθεί».

Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο τοπικών lockdown λέγοντας ότι πάνω από όλα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο προκειμένου μέσα στο καλοκαίρι να επιτευχθεί ένα ποσοστό εμβολιασμού συμβατό με το τείχος ανοσίας.

Πρόσθεσε ότι πλέον τα εμβόλια είναι διαθέσιμα για όλους και πως τυχόν αυξημένος αριθμός κρουσμάτων δε σημαίνει απαραίτητα πίεση στο Σύστημα Υγείας «επομένως αυτό θα είναι πρόβλημα για τους ανεμβολίαστους».

Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας, η αναπλήρωση των εισοδημάτων όσων είχαν ανάγκη κατά το lockdown προήλθε από τον προϋπολογισμό αλλά και τον εξωτερικό δανεισμό, δύο πηγές που δεν είναι ανεξάντλητες και στις οποίες πρέπει να προστρέχουμε με φειδώ και με σύνεση.

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα.

Στη σύσκεψη, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι υπουργοί Εσωτερικών και Υγείας, θα εξεταστεί η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα έχει προκαλέσει συναγερμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This