Διασωληνώθηκε η 27χρονη που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson (video)

« 99% για επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο» λέει ο γιατρός της

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία της 27χρονης γυναίκας από την Κέρκυρα, η οποία νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα, μετά την θρόμβωση που παρουσίασε, λίγες μέρες αφότου εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών έκριναν ότι μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της νεαρής γυναίκας, έπρεπε να διασωληνωθεί, σύμφωνα με το tempo24.news.

Η 27χρονη μετά τον εμβολιασμό της παρουσίασε θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, παράλυση, κόπωση και αδυναμία. 

Μιλώντας στο Open, ο Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής Αργύρης Συμεωνίδης υπογράμμισε ότι πρόκειται «κατά 99% για επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο».

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να βοηθήσουν την 27χρονη όπως περιέγραψε ο κ. Συμεωνίδης: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας».

Μέχρι στιγμής, οι γιατροί αναφέρουν ότι είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και αναμένουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της στη θεραπεία.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This