Kαθήμενοι και στους γάμους – Θα χορεύουν μόνο η νύφη και ο γαμπρός

Οι υπόλοιπο θα τους κοιτούν από το... τραπέζι

Must Read

Πιο γρήγορα και από καρέ ταινίας του Χόλιγουντ αλλάζουν οι αποφάσεις και οι εξαγγελίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να μιλήσει για «επιτυχία» στην διαχείριση της πανδημίας και τώρα… τρέχει να τα «μαζέψει» άλλη μια φορά.

Με φόντο το τέταρτο κύμα της μετάλλαξης Δέλτα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα στην εστίαση, ενώ μετά την συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, νέοι περιορισμοί πρόκειται να ανακοινωθούν.

Στη νέα ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί εντός της ημέρας, θα περιλαμβάνεται διευκρίνηση και για τα γλέντια των γάμων και των βαπτίσεων. Όπως ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς, μπαίνει «τέλος» στους χορούς στα κέντρα διασκέδασης και τα μπαρ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να απαγορευτεί ο χορός και στις δεξιώσεις. Την ίδια στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιτραπεί ο χορός… μόνο στον γαμπρό και στη νύφη!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το όριο των προσκεκλημένων που αυξήθηκε από τα 100 στα 300 άτομα δεν φέρεται να αλλάζει, ωστόσο όλοι πρέπει να είναι… καθιστοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This