Σάββατο 31/7/2021

Βαθμολογίες Πανελληνίων 2021: Αύριο ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Όσοι έχουν κάνει τη σχετική διαδικασία, θα λάβουν τη βαθμολογία με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Η αγωνία «χτυπά κόκκινο» για τους χιλιάδες υποψήφιους των Πανελληνίων εξετάσεων.  «Καρδιοχτυπούν» να μάθουν τα αποτελέσματα των βαθμολογιών που συγκέντρωσαν, ώστε να δουν εάν θα εισαχθούν τελικά στη σχολή επιλογής τους.

Αύριο, Παρασκευή (09/07), στη 13.00 το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τις βαθμολογίες. Οι υποψήφιοι σπουδαστές θα μπορούν να κάνουν τους υπολογισμούς τους πριν την ανακοίνωση των Βάσεων 2021, η οποία αναμένεται, όπως κάθε χρόνο στα τέλη Αυγούστου.

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Προς το παρόν η σελίδα είναι εκτός λειτουργίας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ