Έκκληση από την οικογένεια της Αλεξάνδρας Σιώζου που πέθανε νικημένη από κορωνοϊό

Η οικογένεια συγκεντρώνει χρήματα για τις μονάδες Covid - Επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι η όμορφη Αλεξάνδρα Σιώζου κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης με τον ιό της πανδημίας.

Τα Ιωάννινα έχουν βυθιστεί στο πένθος για τον θάνατο της 40χρονης μητέρας η οποία πριν από μερικές μέρες, έχασε τον πατέρα της Χαράλαμπο Σιώζο από κορωνοϊό. Η νεαρή μητέρα άφησε πίσω της ένα κοριτσάκι 5 ετών και τον αγαπημένο της σύζυγο. Η Αλεξάνδρα Σιώζου ήταν ανιψιά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη.

Αυτές τις δύσκολες ώρες που η οικογένειά της προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό της, απευθύνει ταυτόχρονα έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί και ανακοινώνει ότι θα ανοίξει λογαριασμό στη μνήμη της προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19. Μάλιστα όπως προσθέτει, η σορός της Αλεξάνδρας θα αποτεφρωθεί όπως ήταν η επιθυμία της:

«Από χθές η καρδιά μας ράγισε. Το χαμόγελό μας έσβησε. Ο δικός μας Άγγελος, η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη. Ήθελε να βγεί νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα παντού σε κάθε βήμα της όπως έκανε πάντα.

Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου. Δίπλα της είχε μια ομάδα ηρώων που παλεύανε στο πλευρό της ακούραστοι, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα για το κορίτσι μας. Δεθήκανε μαζί μας, με τον πόνο και τη θλίψη μας. Κάποιες φορές όμως σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και οι ήττες.

Το κεφάλι ψηλά όμως γιατί εσείς θα δώσετε πολλούς αγώνες και θα είστε στήριγμα σε πολλές οικογένειες.

Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19»

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR0801713010006301010337871

Επιθυμία της Αλεξάνδρας μας ήταν η διαδικασία της αποτέφρωσης, την οποία και θα πραγματοποιήσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η οικογένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This