Σάββατο 24/7/2021

«Πετούσε το περιεχόμενο του φιαλιδίου στα σκουπίδια» λέει το Ασκληπιείο Βούλας για τον αρνητή γιατρό

Είπε ότι ήθελε να εμβολιάσει εκείνος τους γνωστούς του για ψυχολογικούς λόγους

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ασκληπιείο Βούλας μετά την είδηση ότι ένας γιατρός με ειδικότητα Ορθοπεδικού εμβολίασε εικονικά πέντε άτομα και πέταξε το περιεχόμενο των εμβολίων στα σκουπίδια.

Ο γιατρός ο οποίος φέρεται να είναι αρνητής του κορωνοϊού ζήτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να εμβολιάσει ο ίδιος προσωπικά κάποιους γνωστούς του που είχαν κλείσει ραντεβού στο νοσοκομείο. Παρουσίασε μάλιστα ως δικαιολογία την πρόθεσή του να παραστεί για ψυχολογικούς λόγους και στήριξη στους γνωστούς του.

Μια από τις νοσηλεύτριες όμως εντόπισε στα σκουπίδια τα εμβόλια και ενημέρωσε τον προϊστάμενό της.

Με ανακοίνωσή του το Ασκληπιείο Βούλας, γνωστοποιεί προς πρόκειται για Ορθοπεδικό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι για ψυχολογικούς λόγους έπρεπε να προβεί ο ίδιος στον εμβολιασμό των γνωστών του:

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Με αφορμή το περιστατικό της 4ης Ιουλίου 2021 που συνέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του Γ. Ν. ¨Ασκληπιείο¨ Βούλας και είδε το φως της δημοσιότητας, αναφέρουμε τα κάτωθι:

Την Κυριακή 04.07.21 και ώρα 16.10 περίπου, ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημερώθηκε από την εφημερεύουσα νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου, ότι προσήλθε ιατρός του νοσοκομείου, ειδικότητας Ορθοπεδικής και ισχυρίστηκε ότι για ψυχολογικούς λόγους, θα ήθελε να προβεί εκείνος στον εμβολιασμό πέντε (5) πολιτών γνωστών του, οι οποίοι είχαν κλείσει ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της εμβολιαστικής διαδικασίας, η νοσηλεύτρια αντελήφθη ότι ο εν λόγω ιατρός προσποιήθηκε την πράξη του εμβολιασμού, ενώ απέρριπτε το περιεχόμενο του φιαλιδίου στον κάλαθο των αχρήστων.

Εκείνη τη στιγμή επενέβη, τον απομάκρυνε από τον χώρο του εμβολιαστικού κέντρου, μη ολοκληρώνοντας την εμβολιαστική διαδικασία για το συγκεκριμένο πολίτη, και άμεσα ενημέρωσε το διοικητή του νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε άμεσα τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, ζήτησε έγγραφη αναφορά από τη νοσηλεύτρια, αύξησε τη φύλαξη του εμβολιαστικού κέντρου και διέταξε για το συγκεκριμένο συμβάν Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).

Την επόμενη ημέρα κατατέθηκε από τον Διοικητή του νοσοκομείου μήνυση, εντός αυτοφώρου, στο αστυνομικό τμήμα Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, για παράβαση των άρθρων 42,220 Π. Κ. «Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» και του άρθρου 285 Γ. Κ. «Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών».

Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σχετικά με το εν λόγω γεγονός, είναι ανακριβές και δεν επιβεβαιώνεται.

Είναι αυτονόητο ότι ουδείς εκ των ανωτέρω πολιτών καταχωρήθηκε ως εμβολιασθείς εξασφαλίζοντας το αδιάβλητο της εμβολιαστικής διαδικασίας, η οποία συνεχίζεται ομαλά και απρόσκοπτα».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ